«Βόμβα» Κώστα Φαρσαλινού για ευλογιά των πιθήκων: «Πολύ παράξενη η ταυτόχρονη μετάδοση του συγκεκριμένου ιού σε τόσες χώρες παράλληλα»

 Συνέντευξη στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.“Είναι στα πλαίσια του αυταρχισμού…

ο οποίος έχει εγκαθιδρυθεί για τα καλα την περίοδο της πανδημίας” ανέφερε σχολιάζοντας την ένταση μεταξύ αστυνομικών και ομάδας υγειονομικών που αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε κεντρικό σημείο του Βόλου, όπου αναμενόταν να φτάσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή.

“Το πρόσχημα είναι η δήθεν προστασία και σωτηρία μας. Πλέον το αφήγημα είναι τόσο σαθρό που είναι λογικό οι πολιτικοί άρχοντες να αντιδρούν σπασμωδικά. Τα χειροκροτήματα στο Κογκρέσο, δεν πληρώνουν ούτε το λογαριασμό του ρεύματος, ούτε τη βενζίνη”, σημείωσε.

“Εμείς θα κλειδωθούμε μέσα, τιμωρώντας τον Πούτιν. Είναι εντυπωσιακό το πως έχει περάσει ως κανονικότητα μία τακτική ίδια με αυτή της πανδημίας. Τα μέτρα τα οποία χρησιμοποιούν για μια κρίση που ξεκίνησε με τον πόλεμο, αλλά προκάλεσαν οι “λίγοι” σε οντότητα, Ευρωπαίοι ηγέτες, μάλλον χρηματοδοτούν τον πόλεμο τελικά και το πληρώνουμε εμείς”, ανέφερε.

Ο κος Φαρσαλινός χαρακτήρισε “ενδιαφέρον” και το θέμα με την ευλογιά των πιθήκων.

“Ακόμα δε μας έχουν απαντήσει για το πως εμφανίστηκε ο ιος ταυτόχρονα σε τόσες πολλές χώρες. Δεν υπάρχει στο περιβάλλον της Ευρώπης, στα ζώα. στα τρωκτικά. Ξαφνικά, μέσα σε λίγες ημέρες. η μια μετά την άλλη οι χώρες παρουσιάζουν κρούσματα. Είναι πολύ περίεργο, δεν έχει χαρακτηριστικά αναπνευστικού ιού, ούτε ενδημικός ήταν. Πρέπει κάποιος να μας το εξηγήσει”, υπογράμμισε.

loading...