Δείτε σε πέντε λεπτά να τους ξετινάζει: – ΒΙΝΤΕΟ

 Λόγω κορωνο-εμβολίων, 23 φορές περισσότεροι θάνατοι από το σύνολο των θανάτων λόγω εμβολίων τα τελευταία 20 χρόνια

Αυτή την εβδομάδα, η ευρωβουλευτής Christine Anderson (AfD) έδωσε την πρώτη της ομιλία ενώπιον της νέας «εξεταστικής επιτροπής COVID-19» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς ναι μεν έχουν στρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης στην Ουκρανία, αλλά δεν ξεχνούν την «πανδημική παράνοια» που επιφέρει ακόμα περισσότερα μέτρα χουντικού τύπου!

Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής καταδίκασε τις πολιτικές της ΕΕ για τον Covid και ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για τις σαφείς παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με το πρόσχημα της καταπολέμησης ενός ιού.

Η Άντερσον τάχθηκε ενάντια στους «ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων, την υποτιθέμενη οριστική έγκρισή τους και την λεγόμενη αποτελεσματικότητα». Η ευρωβουλευτής επεσήμανε ότι η βάση δεδομένων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) δείχνει ότι σε επτά μήνες, τα «εμβόλια» του Covid προκάλεσαν 20 φορές περισσότερες σοβαρές παρενέργειες και 23 φορές περισσότερους θανάτους από όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 20 χρόνια μαζί.

«Γιατί αυτό δεν διερευνάται», αναρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής. Εξήγησε ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης για τον Covid δεν είχαν καμία σχέση με την δημόσια υγεία. Αντίθετα, φαίνεται ότι ήταν «μια άσκηση κερδοφορίας για τη φαρμακευτική βιομηχανία (σ.σ. τα λεφτά μοιράζονταν σε αυτούς που έκαναν την δουλειά! Ο στόχος της διεθνιστικής εξουσίας ήταν και είναι η επιβολή παγκόσμιας χούντας και όχι το χρηματικό κέρδος!».

Γιατί οι εναλλακτικές μέθοδοι για την καταπολέμηση του Covid δεν ερευνήθηκαν ή δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, αναρωτήθηκε η Άντερσον; Αντίθετα, είπε, τα πάντα σε όλη την πολιτική σας για τον Covid «συνοψίστηκαν αποκλειστικά στο: «εμβολιάστε, εμβολιάστε, εμβολιάστε».

loading...