Κυβέρνηση της κλεπτοκρατίας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου – 

Στις αρχές Μαΐου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό προσπάθησε να προλάβει την έκρηξη του λαού, την οργή των ελληνικών νοικοκυριών, από τους λογαριασμούς ρεύματος, που βρίσκονταν καθ΄ οδόν!

Έτσι ανακοίνωσε μέτρα στήριξης με αναδρομική επιστροφή μέρους των παράλογων κυβερνητικών απαιτήσεων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αναστέλλοντας παράλληλα την εγκληματική ρήτρα αναπροσαρμογής!

Ωστόσο αυτή η επιστροφή (αν τελικά γίνει), θα είναι ελάχιστη από τα ποσά που άρπαξε βίαια η κυβέρνηση από το πορτοφόλι του κάθε οικογενειάρχη!

Κλέφτες και απατεώνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη καταληστεύουν τις ελληνικές οικογένειες, που αν συνυπολογίσουμε και την εκτίναξη των τιμών πετρελαίου θέρμανσης, αλλά και τις συνεχιζόμενες αυξήσεις στο πετρέλαιο – βενζίνη κίνησης, αλλά και τις καθημερινές ανατιμήσεις των προϊόντων πρώτης ανάγκης στα καταστήματα τροφίμων, αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι η κάθε ελληνική οικογένεια αδυνατεί να επιβιώσει! Και υπεύθυνοι είναι, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Υπουργοί της κυβέρνησής του!

Και θα τολμήσω να σας αναφέρω το δικό λογαριασμό της ΔΕΗ που μου ζητούν μέχρι τις 25/5/2022 να τους καταβάλλω 890 ευρώ, συν τα 300 ευρώ έναντι, δηλαδή το σύνολο τετραμηνίας 1190 ευρώ για μια κατοικία 110 τ.μ

Δεν είναι ξεδιάντροπη ληστεία αυτή από μια καθεστωτική κυβέρνηση;

Αλλά πού είναι τα συνδικαλιστικά σωματεία να υπερασπιστούν τους πολίτες από αυτήν την κυβέρνηση κλεφτών;

Πού είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι τάχατες κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Δεν είναι όλα τα παραπάνω, “ωμός βιασμός” των μεροκαματιάρηδων οικογενειαρχών;

Πού βρίσκονται όλοι αυτοί και οι οποίοι θα έπρεπε να οργανώσουν λαϊκά συλλαλητήρια έξω από τη Βουλή, σε αντίδραση κατά αυτής της κυβέρνησης της κλεπτοκρατίας; Η οποία βουλιάζει στη διαφθορά, εξυπηρετώντας μέσω οικονομικών συναλλαγών τα δικά της παιδιά! Διανέμοντας σε αυτούς παράνομα τον πλούτο του λαού και της χώρας μας!!

loading...