ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ: «ΚΡΥΒΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ» !!!


 Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Παρλιάρος και αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά του χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, όσο και στην απώλεια του πατέρα του.


Ο γνωστός pastry chef μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αναφέρθηκε αρχικά, στους γονείς του.


«Σαν παιδί, δεν αγαπούσα το διάβασμα και το σχολείο, ο πατέρας μου δεν με πίεσε όμως, ήταν φίλος μου. Στους γονείς μου οφείλω ότι βρήκα τον δρόμο μου. Η μητέρα μου ήταν άγια. Στην Αθήνα ήρθαμε, όταν ήμουν 10 ετών. Στον πατέρα μου δεν άρεσε καθόλου που άφησε την Πόλη. Πέθανε έχοντας αυτό το μαράζι στην καρδιά του», είπε χαρακτηριστικά.


«Έμενα στη νονά μου κι επισκεπτόμουν την Κωνσταντινούπολη στις γιορτές. Ο πατέρας μου πέθανε από τη μελαγχολία του στα 67 του. Ο άνθρωπος που με στήριξε, δεν έζησε να δει την επιτυχία μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Όπως ανέφερε αργότερα, μπορεί να γνώρισε τεράστια επιτυχία στη ζωή του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν αντιμετώπισε δυσκολίες.


«Παραλίγο να μπω φυλακή, λόγω χρεών προς το Δημόσιο. Κρυβόμουν στην τουαλέτα του μαγαζιού μου, για να μη με συλλάβουν οι αστυνομικοί», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ήμουν τόσο κουρασμένος από τη δουλειά, που κινδύνευσα να σκοτωθώ σε τροχαίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :