Άρρωστες καταστάσεις!!


 Επικίνδυνη μάστιγα σε Γαλλία-Βέλγιο: Σε νυχτερινά κέντρα χορηγούν με ένεση ναρκωτικά σε ανυποψίαστες γυναίκες

Η βελγική δικαιοσύνη ξεκίνησε έρευνα για χορήγηση ναρκωτικών ουσιών σε γυναίκες που συμμετείχαν σε χοροεσπερίδα.


Πρόκειται για επτά γυναίκες-θύματα, οι οποίες ανέφεραν ότι άγνωστοι τις τσίμπησαν με ενέσεις σε μια χοροεσπερίδα στο Ρουβρουά.


Η αστυνομία έχει ήδη πάρει καταθέσεις από τις επτά γυναίκες, οι τέσσερις εκ των οποίων είναι ανήλικες. Όλες συμμετείχαν στον χορό που οργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου η Λέσχη Νέων (CDJ) του Νταμπικούρ, ενός χωριού στην περιφέρεια του Λουξεμπούρ, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία.


Οι επίσημες αναφορές των αστυνομικών κατατέθηκαν σήμερα στην εισαγγελία του Αρλόν η οποία ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα, όπως είπε η εκπρόσωπος των εισαγγελικών αρχών, Αν Σοφί Γκιλμό.


«Ορισμένες από τις καταγγέλλουσες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ασφαλώς θα έχουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών ή των ουρολογικών εξετάσεων», πρόσθεσε.


Δεν υπάρχει ύποπτος για τη χορήγηση των ναρκωτικών

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας ύποπτος και δεν έχει διαπιστωθεί ποια απαγορευμένη ουσία χρησιμοποιήθηκε. Οι γυναίκες ανέφεραν δύο διαφορετικούς τρόπους δράσης των δραστών. Ορισμένες είπαν ότι την επομένη του χορού εντόπισαν στο σώμα τους «ένα σημαδάκι» που θα μπορούσε να παραπέμπει σε τρύπημα από βελόνα. Τουλάχιστον μία είπε ότι στο ποτό της είδε κάτι «ύποπτο» και σκέφθηκε ότι μπορεί να της είχαν ρίξει «ένα σκονάκι στο ποτήρι».


Σύμφωνα με το γαλλόφωνο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTBF τα θύματα ανέφεραν διάφορα συμπτώματα, όπως ίλιγγο, πονοκέφαλο, ναυτία ή απώλεια μνήμης.


Στη Γαλλία ο κόσμος της νύχτας έχει καταληφθεί από ψύχωση αφού δεκάδες άνθρωποι, σε πολλές περιοχές της χώρας, είπαν ότι δέχτηκαν μυστηριώδη «τσιμπήματα» ενώ διασκέδαζαν σε νυχτερινά κέντρα. Πολλοί εμφάνισαν συμπτώματα όπως ίλιγγο, ναυτία και εμετούς. Από τις αρχές Απριλίου έχουν γίνει περίπου 60 καταγγελίες στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :