Δεν θελουμε επίδομα για τα καύσιμα,θελουμε φθηνά καύσιμα!

 Βρε πονηροί δεν θελουμε επίδομα θέρμανσης,θέλουμε φθηνή θέρμανση! δεν χρειαζόμαστε επίδομα για φαγητό, θελουμε φθηνό φαγητό! Δεν θελουμε επιδόματα, θελουμε να μην σας έχουμε ανάγκη και να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό επιτέλους!!

Αυτό και παρόμοιου τύπου μηνύματα είναι πλέον πολύ εύκολο να τα συναντήσει κάποιος ιντερνετικα σε φωτογραφίες,δημοσιεύσεις,συζητήσεις ή μηνύματα μεταξύ του κόσμου.

Όλα τα παραπάνω είναι βέβαια το αποτέλεσμα των δυσκολιών που βλέπουμε να αντιμετωπίζουμε όλοι στην καθημερινότητα μας σε μεγάλο,μεσαίο ή μικρό (σπάνια) ποσοστό που να φτάνουμε σε σημείο να παρουσιάζεται τρομακτικό θέμα επιβίωσης πλέον στις μέρες για όλους μας. Μπορούμε να το δούμε να αναπτύσσεται στο σπίτι μας,σε σπίτι συγγενών/γνωστών, στους παππούδες μας, στην γειτονιά μας, στους φίλους μας! Μιλάμε βέβαια για την ακρίβεια σε όλα σχεδόν γύρω μας(βλέπε βασικά προϊόντα,σούπερ μάρκετ,καύσιμα,ηλεκτρικό ρεύμα,φάρμακα) και πόσα ακόμα που μπορούμε να γράφουμε για ώρες!

Όλα αυτά αποτελέσματα φθηνών δικαιολογιών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και λοιπών γύρω του οι οποίοι κουνούν το δάχτυλο στους πολίτες και τους κοροϊδεύουν κατάματα κερδίζοντας αμέτρητα πίσω από τις πλάτες και των αγώνων τους. Θα πρέπει επιτέλους όλοι μας να καταλάβουμε και να το πάρουμε απόφαση στο να τους στείλουμε μακρυά από τις καρέκλες τους και την άπλετη άνεση που απολαμβάνουν, να τους στείλουμε εκτός κυβέρνησης του καραβιού που έχει φτάσει στον πάτο και ακόμα παρακάτω, διοτι δεν τίθεται απλά θέμα ακρίβειας αλλά σε αμέτρητα νοικοκυριά τίθεται θέμα επιβίωσης και είναι το σοβαρότερο θέμα όλων! Κ. Μητσοτακη είστε ότι χειρότερο έχει περάσει με διαφορά από τον δεύτερο….

loading...