Αλλη μία απαράδεκτη λαϊκίστικη και πολιτικάντικη θρασύτητα από τον γνωστό ανάλγητο κ. Μητσοτάκη. Που νομίζει ότι μπορεί να ληστεύει όσους θεωρεί «ολιγάρχες»





Δρ Ευριπίδης Μπίλλης *  

 Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,

Όπως πάντα  απαράδεκτα «έξυπνος» και πονηρούλης.

Αναφέρομαι στη ρύθμιση για τη ληστεία   του ηλεκτρικού ρεύματος.

Με τη λύση που έδωσε ο κ. Μητσοτάκης  έδειξε ότι,  ό,τι κάνει το θεωρεί ενίσχυση. Και όχι αποκατάσταση της ληστείας που με ευθύνη του ακόμα συνεχίζεται (για να την  επαναφέρει όποτε θελήσει).  Και εξηγούμαι.

Ως γνωστόν δεν έχει σημασία πόσα βγάζει κανείς αλλά μετά τις υποχρεώσεις που έχει στην ληστρική εφορία, στις ληστρικές τράπεζες κτλ,   πόσα του περισσεύουν. Και πάρα πολλοί έχουν πικρή γεύση γι αυτό.

Ανεξάρτητα όμως απ’ αυτό, ο κ. Μηστοτάκης «ξύπνια» ως πάντα θεώρησε ως δήθεν ολιγάρχες που  μπορεί  να τους ληστεύει,  όσους  έχουν εισόδημα (όχι καθαρό που περισσεύει μετά τις υποχρεώσεις τους),  πάνω από 43.000 ευρώ.

Επιπλέον με το μέτρο του θέλει να δείξει ότι δεν αποκαθιστά μία εξ’ αιτίας του ληστεία. Αλλά ότι  εν τη μεγαλοθυμία του ενισχύει τις λαϊκές τάξεις.

Άλλη μία απαράδεκτη λαϊκίστικη  και πολιτικάντικη θρασύτητα εξυπνάδα από τον γνωστό ανάλγητο κ. Μητσοτάκη. Που νομίζει ότι μπορεί να ληστεύει όσους θεωρεί «ολιγάρχες».

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...