Καντίροφ κατά Δύσης: Αν δεν συμφωνήσετε με τον Πούτιν, θα χάσετε όλα τα κράτη σας!

 Εάν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν επιθυμούν να βρουν κοινή γλώσσα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν , η Δύση θα χάσει όχι μόνο την Ουκρανία, αλλά και όλα τα άλλα κράτη, δήλωσε ο Ραμζάν Καντίροφ

Οαρχηγός της Τσετσενικής Δημοκρατίας Ραμζάν Καντίροφ, δημοσίευσε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τους ηγέτες των δυτικών χωρών. Είπε μεταξύ άλλων: 

“Πρέπει να βρείτε μια κοινή γλώσσα με τον Πούτιν και να βάλετε τον Ζελένσκι στο τραπέζι , να υπογράψετε όλες τις προτάσεις μας. Εάν δεν το κάνετε αυτό, δεν θα χάσετε μόνο την Ουκρανία, αλλά και όλα τα κράτη σας”, προειδοποίησε ο Καντίροφ.

Υπενθύμισε ότι οι δημοκρατίες του Λουγκάνσκ και του Ντόνετσκ έχουν σχεδόν απελευθερωθεί και ο ρωσικός στρατός είναι έτοιμος να προχωρήσει στα σύνορα οποιουδήποτε κράτους.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, οι Τσετσένοι μαχητές απέκτησαν αναντικατάστατη εμπειρία, καλή θεωρία και πρακτική. Είναι έτοιμοι να εκτελέσουν οποιαδήποτε εντολή του προέδρου προκειμένου να ευχαριστήσουν τη Ρωσία για την προστασία από την τρομοκρατία.

”Σήμερα πρέπει να δείξουμε την πίστη μας και να αποδείξουμε ότι εμείς οι Τσετσένοι, δεν ήμασταν ποτέ εναντίον της Ρωσίας”, συνόψισε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.

loading...