Οι "Μακεδονομάχοι" εμφανίστηκαν ολόγυμνοι!


Όχι μόνο υπέρμαχος της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά διεκδικεί και την πατρότητα της η Ντόρα Μπακογιάννη που υποστηρίζει ότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις άφησαν επίτηδες το θέμα ανοικτό τόσα χρόνια, κάνοντας την αρχή η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ώστε να υποχρεωθεί κάποια μέρα η FYROM να δεχτεί το όνομα Βόρεια Μακεδονία.

Εσυ,ήξερες ότι τη συμφωνία των Σκοπίων την έκλεισε η ΝΔ;
Ήξερες ότι ο μπαμπάς της Ντορας και ο Κώστας Καραμανλής κράτησαν το θέμα ετσι ώστε να υποχρεωθεί η Βόρεια Μακεδονία να έρθει σε μια συμφωνία;


Απίστευτο!!…Πριν αλέκτωρ λαλήσει, οι Μακεδονομάχοι εμφανίστηκαν ολόγυμνοι! Προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την περικεφαλαία ως φύλλο συκής, αλλά αυτό δεν αρκεί γιατί η κολοτούμπα τους έχει αποκαλυφθεί!…ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ…θυμάστε τι είπε ο κ. Μητσοτάκη στο Βελλίδειο για το Σκοπιανό-«Θα καταψηφίσουμε και θα ακυρώσουμε την συμφωνία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, έκανε ακόμα μια φορά ξεκάθαρο πως η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και θα την ακυρώσει όταν αυτή έρθει στην κυβέρνηση.

Τόνισε πως πρόκειται για «συμφωνία ντροπής για το σκοπιανό» που «εκχωρεί για πρώτη φορά τη Μακεδονική ταυτότητα και τη Μακεδονική γλώσσα στους γείτονές μας».

Μάλιστα έστειλε και «μήνυμα» προς την πλευρά της ΠΓΔΜ ότι η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει από την αρχή, αφού αυτό προβλέπεται σε περίπτωση μονομερούς ακύρωσης της συμφωνίας.

Όλα αυτά προκάλεσαν την αποθέωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με όσους παρευρίσκονταν στο Βελλίδειο να τον καταχειροκροτούν όρθιοι.Δεν υπάρχουν σχόλια :