ΦΤΩΧΑΙΝΕΙ και ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ η Ευρώπη! Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο Βέλγιο – ΒΙΝΤΕΟ

 Όλα βαίνουν καλώς για την διεθνιστική τάξη πραγμάτων…

Στις Βρυξέλλες, οι γηγενείς ή αυτόχθονες Βέλγοι είναι ήδη μειονότητα, καθώς σχεδόν το 80% του πληθυσμού είναι ξένης καταγωγής.

Όλα αυτά σε μία Ευρώπη που φτωχαίνει και αλλάζει πληθυσμιακή ταυτότητα!

Τον περασμένο μήνα, ένας εξέχων Αμερικανός φωτογράφος, ο Ντόναλντ Γούντροου, δέχτηκε άγρια ​​επίθεση από έναν ανήλικο Μαροκινό Ισλαμιστή στην Αμβέρσα του Βελγίου. Η απόπειρα δολοφονίας, που καταγράφηκε σε βίντεο, άφησε τον Γούντροου με διάσειση και εξάρθρωση του ώμου.

Ο αλλοδαπός πλησίασε τον Γούντροου από πίσω και να τον χτύπησε βάναυσα στο κεφάλι. Ο πολυταξιδεμένος αμερικανός φωτογράφος που εργάζεται για το National Geographic και άλλα πρακτορεία ειδήσεων εξηγεί:

«Στην καριέρα μου, έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και δεν έχω δεχτεί ποτέ επίθεση. Μόνο στην Αμβέρσα, όπου στο παρελθόν μου έκλεψαν δύο φορές όλο τον φωτογραφικό μου εξοπλισμό».

Ο Φλαμανδός βουλευτής του κόμματος Vlaams Belang, Sam van Rooy, πιστεύει ότι η δήλωση και η επίθεση του Woodrow είναι ένα ακόμη παράδειγμα του πόσο «κακή» είναι η βία των μεταναστών «στις μεγάλες πόλεις της Δυτικής Ευρώπης. λόγω της μαζικής μετανάστευσης».

«Τους δρόμους μας, τις γειτονιές μας καταλαμβάνουν αυτοί οι Μαροκινοί τραμπούκοι του δρόμου και οι κακοποιοί από την Βόρεια Αφρική, από ισλαμικές χώρες», συμπλήρωσε.

Ο Sam van Rooy, επίσης ηγέτης του Κόμματος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αμβέρσας, προέτρεψε τον δήμαρχο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των μεταναστών αυξάνοντας την αστυνομική παρουσία και τον αριθμό των συλλήψεων. Επιπλέον, το δικαστικό σύστημα αρνείται να επιβάλει κυρώσεις στους λαθραίους μετανάστες για την παράνομη συμπεριφορά τους.

Δείτε το βίντεο:

loading...