Έκρηξη στα κακουργήματα με αλλοδαπούς δράστες

 

Αφομοιώνονται. Όλα μια χαρά. Επιλύεται το δημογραφικό, το ασφαλιστικό.

Οι Έλληνες φεύγουν, οι αλλοδαποί εποικίζουν την Χώρα, αντικαθίσταται ο πληθυσμός. 

Ο Κνίτης προστατεύει αποτελεσματικά τα γατιά και τα σκυλιά, τους λαθρεποίκους, τους εγκληματίες αλβανούς, ναρκεμπόρους, δολοφόνους, βιαστές…

Όλα τέλεια στο Αθηναϊστάν και Γιουνανιστάν

—————————————————————————————————

Έκρηξη στα κακουργήματα με αλλοδαπούς δράστες

Μπατουχάν Τσολάκ

Έκρηξη σε αλλοδαπούς εγκληματίες σύμφωνα με όσα ανέφερε αρχιγραμματέας Κακουργιοδικείου

Το κρατικό σύστημα με την μετανάστευση των αλλοδαπών έχει φτάσει να μπλοκάρει. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτά που μου ανέφερε ένας φίλος μας που εργάζεται ως αρχιγραμματέας Κακουργιοδικείου :

Δυστυχώς η κατάσταση στα δικαστήρια είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Όπως γνωρίζετε τα Κακουργιοδικεία είναι αρμόδια για την αντιμετώπιση 12-13 εγκλημάτων συνολικά, τα οποία χαρακτηρίζονται ως σοβαρά εγκλήματα, όπως απάτες, εκβιασμοί, λεηλασίες, ανθρωποκτονίες και ναρκωτικά. Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τόσους πολλούς αλλοδαπούς κατηγορούμενους.

Έγινα μάρτυρας από κοντά ότι έχουν διαπράξει σχεδόν όλα τα εγκλήματα που απαρίθμησα  παραπάνω και ιδιαίτερα στην κορυφή αυτών βρίσκονται τα εγκλήματα με ναρκωτικά και αυτά κατά της ζωής.

…….

Η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη στα αδικήματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα  των Πρωτόδικων Κακουργιοδικείων και σε πολλά δεν βγαίνει απόφαση γιατί δεν μπορεί να βρεθεί ο κατηγορούμενος. Και ακόμη και αν υπάρξει καταδίκη οι ποινές που επιβάλλονται λόγω  του παραλογισμού της εκτέλεσης της ποινής, δεν έχουν αποτρεπτικό χαρακτήρα.

Δυστυχώς η κατάσταση στην οποία φτάσαμε είναι πολύ άσχημη και ελπίζω το πρόβλημα να λυθεί σύντομα. Διαφορετικά με την αύξηση του πληθυσμού σε 5-10 χρόνια και μαζί με τους νεοεισερχόμενους η κατάσταση θα είναι ακόμα πιο άσχημη”

………………..

https://www.aykiri.com.tr/yazarlar/batuhan-colak/yabanci-suclularda-patlama-agir-ceza-mahkemesi-yazi-isleri-mudurunun-anlattiklari/512/

7/5/2022

loading...