Έτσι ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ οι ΗΠΑ τους Ουκρανούς: «Τους λέγαμε ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΑΤΑ»! Πρέπει να παίξει ΠΑΝΤΟΥ το ΒΙΝΤΕΟ

 Ο κατά τα άλλα περήφανος ουκρανικός λαός έφτασε να ξεκληρίζεται σήμερα εξαιτίας των διεθνιστικών μαριονετών (βλ. Ζελένσκι).

Στην εκπομπή The Munk Debate στις 21 Μαΐου, ο οικοδεσπότης ρώτησε τον πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Μόσχα και “κολλητάρι” του Ομπάμα, Michael McFaul, γιατί Αμερικανοί διπλωμάτες έλεγαν επί χρόνια ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να ενταχθεί στη συμμαχία εφόσον στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Ο πρώην πρέσβης απάντησε ότι οι Αμερικανοί διπλωμάτες ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΑΤΑ στην Ουκρανία τα τελευταία χρόνια, υποσχόμενοι ότι δήθεν η χώρα θα ενταθχεί στη νατοϊκή συμμαχία:

Ακολουθεί ο εξής εξοργιστικός διάλογος ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον Αμερικανό διπλωμάτη, με τον πρώτο να τον…”στριμώχνει” στο τέλος:

-To 2021 επαναλαμβάναμε συνεχώς (ως ΗΠΑ) πως η Ουκρανία θα ενταχθεί (σ.σ. στο ΝΑΤΟ). Συνεχίσαμε να το λέμε ξανά και ξανά

-Και το πιστέψατε; Tο πιστέψατε;;;

-Οπότε Μάικλ οι διπλωμάτες μας ψεύδονται;

-NAI! NAI! Aυτός είναι ο αληθινός κόσμος παιδιά!

-Για μισό λεπτό. Αν οι διπλωμάτες μας ψεύδονται συνεχώς, περιμένουμε να τους εμπιστευτούν οι Ρώσοι;;;

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν τόσο τα γέλια του κοινού όσο και του ίδιου του Αμερικανού διπλωμάτη.

Αυτά τα ειρωνικά γέλια θα πρέπει να τα δει σήμερα μέχρι και ο τελευταίος Ουκρανός και φυσικά κάθε πολίτης της Δύσης, που τα ίδια γραβατωμένα άτομα του λένε πως θα πρέπει να…κόψει μέχρι και το φαγητό για να “χτυπήσει” τον Πούτιν!

loading...