Α.Γεωργιάδης: «Έχουμε ακριβό ρεύμα γιατί δεν θέλετε να γεμίσουμε την Ελλάδα με ανεμογεννήτριες – Αφήστε μας και θα έχετε τζάμπα»

ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ, ΣΤΗ ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ (ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΕΙ…). 

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Η “ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ” ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΚΑΚΟ ΛΙΓΝΙΤΗ”, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΑΣΗ, ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ… 

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ… ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟ…

 Επίθεση σε όσους δεν θέλουν να γεμίσει η Ελλάδα με ανεμογεννήτριες και αιολικά πάρκα έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο υπουργός διαβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι στο μυαλό του… έχει τις εκλογές και ξεκίνησε να δίνει υποσχέσεις ακόμη και για «τζάμπα ρεύμα»!

«Αν βάλουμε παντού αιολικά έργα, μπορούμε να έχουμε τζάμπα ρεύμα», είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος είπε ότι ο λόγος που έχουμε ακριβό ρεύμα στην Ελλάδα είναι γιατί… κάποιοι διαμαρτύρονται όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει ανεμογεννήτριες σε κάποιο δάσος (το οποίο πιθανότατα έχει καεί το προηγούμενο καλοκαίρι).

Να θυμίσουμε ότι πληροφορίες θέλουν τον Κ.Μητσοτάκη να «κρούει» το «καμπανάκι» στον Α.Γεωργιάδη, ο οποίος εδώ και καιρό κάνει δηλώσεις που όπως διαρρέει το Μαξίμου «κάνουν κακό και στον ίδιο, αλλά και στην κυβέρνηση».

Από εκεί και πέρα ο Α.Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις αυξήσεις στην ενέργεια και το σχέδιο της κυβέρνησης λέγοντας ότι «εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν». Ωστόσο αν δεν υπάρξει κοινή ευρωπαϊκή λύση η Ελλάδα θα πράξει μόνη της. Όπως είπε, η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι αυτό που συμβαίνει με τη ρήτρα αναπροσαρμογής δε μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει.

Εξήγησε, μάλιστα, ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής είχε δημιουργηθεί υπό φυσιολογικές καταστάσεις και όχι για κατάσταση πολέμου. «Αν δεν είχαμε τον πόλεμο θα πήγαινε συνέχεια προς τα κάτω» και οι καταναλωτές θα έβλεπαν συνέχεια φθηνότερο ρεύμα, ανέφερε.

Σχετικά με τις δηλώσεις Τσίπρα είπε ότι «όταν ακούει ο κόσμος εύκολες λύσεις που προτείνει ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να είναι μαγκωμένος. Δεν έχουμε το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη. Είμαστε στο μέσο όρο. Αυτό είναι μια απάτη του ΣΥΡΙΖΑ».

Σημείωσε, επίσης, ότι το 2017 και το 2018 είχαμε υπερδιπλάσιες διακοπές ρεύματος.

loading...