Αγκυλωτός Σταυρός και Σφυροδρέπανο πάνω από τις ΗΠΑ! Δημιουργείται Υπουργείο ΑΛΗΘΕΙΑΣ από τα αφεντικά του Μπάιντεν

 Σκοτεινοί καιροί στην πρώην φιλελεύθερη Δύση… Έρχεται ακόμα πιο σκληρή ΧΟΥΝΤΑ σε Αμερική και Ευρώπη

Μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μετατραπεί σε Σοβιετική, καταργώντας τα εθνικά βέτο και δίνοντας μη αναστρέψιμες κεντρικές εντολές στα κράτη, σειρά παίρνουν οι ΗΠΑ, οι οποίοι υιοθετούν εθνικοσοσιαλιστικά και κομμουνιστικά μέτρα των ΝΑΖΙ, των Σοβιετικών και της Ανατολικής Γερμανίας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για απολυταρχικούς σκοπούς.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν δέχθηκε πυρά την Πέμπτη για την δημιουργία ενός «δυστοπικού» γραφείου παραπληροφόρησης που δημιουργήθηκε υπό το τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας του, το οποίο οι επικριτές θεωρούν απλώς έναν τρόπο για την κυβέρνηση να ασκεί έλεγχο της ελευθερίας του λόγου στο διαδίκτυο.

Οι δεξιοί επέκριναν το νέο οργουελικό «Συμβούλιο Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης» του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας – με κάποιους να υποδηλώνουν ότι το χρονοδιάγραμμα είναι βολικό, δεδομένου ότι ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε να κάνει το Twitter καταφύγιο για την ελευθερία του λόγου μετά την εξαγορά της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης με 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτή η νέα αμερικανική υπηρεσία, που συνδέεται με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), θα είναι επιφορτισμένη με την «αντίληψη» της υποτιθέμενης παραπληροφόρησης για διάφορα θέματα, όπως η μετανάστευση στα σύνορα με το Μεξικό ή οι ειδήσεις από τη Ρωσία. Αυτό ειπώθηκε επίσημα.

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες. Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις, δήλωσε ότι «αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να διατυπώνουν ψευδείς αφηγήσεις χωρίς οι άνθρωποι να μπορούν να μιλήσουν ή να αντιδράσουν». Για τον Ντε Σάντις ήταν αναπόφευκτο να περιγράψει αυτό το νέο γραφείο ως «Υπουργείο Αλήθειας», κάτι που παραπέμπει στην Ανατολική Γερμανία, το STASI και τα γραφεία λογοκρισίας κατά βιβλίων, διανοουμένων, δημοσιογράφων και απλών πολιτών.


Ο γερουσιαστής του Μιζούρι Τζος Χάουλι χαρακτήρισε το νέο διοικητικό συμβούλιο «ντροπή» που σχεδιάστηκε για να «παρακολουθεί την ομιλία όλων των Αμερικανών».

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το Κογκρέσο της Φλόριντα, Δρ. Willie J. Montague , έγραψε στο Twitter: «Υπάρχει κάτι πιο δυστοπικό από ένα Συμβούλιο Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης που διευθύνεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση;»

Και ο βουλευτής του GOP του Τέξας, Τρόι Νελς , είπε: «Δεν χρειάζονταν ένα «Συμβούλιο Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης» έως ότου ο Έλον Μασκ απείλησε τον (μονοπωλιακό) έλεγχό τους στην ενημέρωση».

Η Ρεπουμπλικανή βουλευτής Λόρεν Μπόμπερτ κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι πέρασαν «τις τελευταίες εβδομάδες φυτεύοντας τους σπόρους για το εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που συνέβαινε πράγματι η συμφωνία στο Twitter».

«Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε Υπουργείο Αλήθειας. Ο Γιόζεφ Γκέμπελς είχε Υπουργείο Αλήθειας. Ο Ιωσήφ Στάλιν είχε Υπουργείο Αλήθειας. Ο Τζόζεφ Μπάιντεν έχει Υπουργείο Αλήθειας», έγραψε στο Twitter ο Έρολ Γουέμπερ , υποψήφιος βουλευτής του GOP στην Καλιφόρνια.

Το διοικητικό συμβούλιο θα διευθύνεται από τη Nina Jankowicz – μια εμπειρογνώμονα παραπληροφόρησης που έχει επικριθεί συχνά για τα κατευθυνόμενα ρεπορτάζ της.

loading...