Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ» ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ». ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ;

ΒΙΝΤΕΟ 

Η δυστοπική ψηφιακή ταυτότητα είναι το θεμέλιο της «Τεχνοκρατίας», γνωστή και ως «Great Reset» -Μεγάλη Επανεκκίνηση. Φυσικά μια τέτοια

βιομετρική εφαρμογή σχεδιάζεται να εφαρμοστεί άμεσα σε ολόκληρη την Ευρώπη…για το «καλό» μας!

Ο Μακρόν, αφού κατάφερε να επιβιώσει από τις γαλλικές εκλογές, και ενώ πολλοί ψηφοφόροι αναρωτιούνται αν οι εκλογές τελικώς κλάπηκαν, δεν έχασε χρόνο και μετά από την αμφισβητήσιμη νίκη του, για πολλούς, προωθεί ΑΜΕΣΑ μια εφαρμογή ψηφιακής ταυτότητας που θα απαιτείται για τους Γάλλους πολίτες έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες.

Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής ψηφιακής ταυτότητας για πρόσβαση των πολιτών σε ιδιωτικές και δημόσιες υπηρεσίες, σύμφωνα με μια ευρύτερη ώθηση για συστήματα ψηφιακής ταυτότητας στην Ευρώπη.

Λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του παγκοσμιοποιητή προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει μια εφαρμογή smartphone για να φιλοξενήσει μια νέα ψηφιακή ταυτότητα.

Η βιομετρική εφαρμογή, η οποία βασίζεται στο νέο δελτίο ταυτότητας, υπογράφηκε με διάταγμα από τον πρωθυπουργό Jean Castex και τον υπουργό Εσωτερικών Gérald Darmanin την Τρίτη.

Η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν την φυσική τους ταυτότητα και θα μεταφορτώνεται για να χρησιμοποιείται για πρόσβαση σε δημόσιες ή ιδιωτικές υπηρεσίες.

Το νέο σύστημα έρχεται στη θέση της προηγούμενης προσπάθειας της κυβέρνησης το 2019 να εφαρμόσει μια ψηφιακή ταυτότητα. Με το όνομα Alicem, το προτεινόμενο σύστημα αποδείχθηκε αμφιλεγόμενο και τελικά καταργήθηκε λόγω αντιδράσεων σχετικά με τη χρήση αναγνώρισης προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων, ανέφερε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός BFMTV .

Η νέα ψηφιακή ταυτότητα δεν θα καταγράφει τέτοια προσωπικά χαρακτηριστικά, ωστόσο, θα περιέχει στοιχεία όπως ονόματα, ημερομηνία γέννησης, φωτογραφία και διευθύνσεις email και φυσικές διευθύνσεις.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η εφαρμογή «επιτρέπει στον χρήστη, ειδικότερα, να δημιουργήσει ηλεκτρονικά πιστοποιητικά που περιέχουν μόνο τα χαρακτηριστικά ταυτότητας των οποίων η διαβίβαση θεωρεί απαραίτητη σε τρίτους της επιλογής του».

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...