Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!


Γράφει ο Γεωκών

Όταν κάποιος μιλάει για έθνος, για πατρίδα και πατριωτισμό τον αποκαλούν εθνικιστή, φασίστα νεοφασίστα, και ρατσιστή.   Η  πατρίδα κύριοι

είναι αιώνια αξία, γι’ αυτήν την πατρίδα, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που είναι αιώνια, αγωνίσθηκαν και θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας, αν εμείς σήμερα φτάσαμε στο σημείο τον πατριωτισμό να τον πολεμάμε, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. ( Κ. Χρίστου)

Κύριοι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, να ανησυχείς για το μέλλον της πατρίδας σου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ να θέλεις να ζεις στην Ελλάδα χωρίς να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις το βράδυ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ να μην ανέχεσαι να μπαίνουν παράνομα στην πατρίδα σου άνθρωποι που προκαλούν τρομοκρατία και καταστροφές στη χώρα που τους φιλοξενεί,  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ να θέλεις να προστατεύεις την Ελλάδα από την ασυδοσία και την εγκληματικότητα των παράνομων αλλοδαπών.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ, να σου επιβάλλουν να ανεχτείς ανθρώπους που μπήκαν στη χώρα σου παράνομα και να τους αποδεχτείς , ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι να δουλεύεις μια ζωή για να τα βγάλεις πέρα, να κινδυνεύεις να χάσεις το σπίτι σου και να μείνεις στον δρόμο και την ίδια στιγμή, παράνομοι μετανάστες να παίρνουν παχουλά επιδόματα και δωρεάν στέγη, και εμείς οι Έλληνες να προσπαθούμε με θυσίες να επιβιώσουμε.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στην ιδία την πατρίδα  σου επειδή έχει γεμίσει με χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς, που σκοπός των περισσοτέρων είναι η τρομοκρατία και η εγκληματικότητα.

Ο Αριστοτέλης, έφτασε στο συμπέρασμα ότι η εισροή αλλοφύλων προκαλεί αναταραχές, λόγω της διαφορετικής ψυχοσύνθεσης που έχουν εκ φύσεως. Τα κράτη δεν δημιουργούνται από ένα πλήθος που συγκεντρώθηκε τυχαία, αλλά έχουν φυλετική βάση.

Ιωάννης Καποδίστριας, 1776-1831, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ : ‘’ Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.’’ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :