Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΛΑΛΩΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ Η αμφισβήτηση ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Νέος Γαλάζιος σχηματισμός κατεβαίνει στις εκλογές!

Σάλπισμα ενότητας και επανασύστασης της γαλάζιας παράταξης, σύμφωνα με τις ορθόδοξες παρακαταθήκες του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, αποτέλεσε η ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο HOLIDAY INN της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου (3 Μαΐου).

Η Γαλάζια Παρέμβαση, διοργανώθηκε από το Δίκτυο Ριζοσπαστών του Σάββα Τσιτουρίδη, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και με εισηγητές 5 πρώην Υπουργούς της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά! Επίσης παρόντες ήταν, ο επί σειρά ετών μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της παράταξης και Γραμματέας Τεκμηρίωσης Σκανδάλων, ο πρ. Γραμματέας Σχεδιασμού της Ν.Δ. καθώς και πολλοί πρώην βουλευτές και Δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας!

Στα πολιτικά πηγαδάκια φούντωσαν το πάθος και η ορμή όλων για την συγκρότηση μιας μεγάλης ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ παράταξης, που θα βάλει πλάτη ώστε να δοθούν φιλολαϊκές λύσεις στα σημερινά καυτά προβλήματα .

Τα ιστορικά στελέχη της Μακεδονίας μαζί με τα ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ κυρίως συμφώνησαν να σταθούν εμπόδιο στις ΝΕΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και να καταφέρουν να τορπιλίσουν την επιψήφιση από τη Βουλή, των πρωτοκόλλων ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ και της ΙΣΤΟΡΊΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ στα Σκόπια, από τους Σημιτοποταμισιους εισοδιστές κλπ Μητσοτακικούς της Κεντροδεξιάς Παράταξης.

Κατά αλφαβητική σειρά μίλησαν στην συγκέντρωση:

-Βασίλης Καπερνάρος, Δικηγόρος, πρώην Ανεξάρτητος Βουλευτής

-Νίκος Καραχάλιος, πρώην Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος ΝΔ, Πρόεδρος FORUM2020.GR

-Νίκος Νικολόπουλος, Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, πρώην Υφυπουργός

-Πάνος Παναγιωτόπουλος, Δικηγόρος, Δημοσιογράφος, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας

-Θανάσης Σκορδάς, Οικονομολόγος, Πρόεδρος Think Tank ΡΕΥΜΑ (Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση), πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης

-Σάββας Τσιτουρίδης, Πρόεδρος Κόμματος «Έλληνες Ριζοσπάστες», πρώην Υπουργός

Χαιρετισμό απηύθυναν οι :

-Γιώργος Δημητρακόπουλος, Διεθνολόγος, πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

-Τάσος Γκουριώτης, Εκδότης, Δημοσιογράφος

-Θανάσης Γιαννόπουλος, Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, πρώην Υφυπουργός Υγείας

-Κρινιώ Κανελλοπούλου, πρώην Βουλευτής

-Γεώργιος Μπουλούκος, Δικηγόρος, πρώην Αντιπρόεδρος ΔΣΑ

Ξεχώρισαν επίσης, ανάμεσα στις άλλες, οι παρεμβάσεις του αγαπημένου Νομάρχη των Θεσσαλονικέων Παναγιώτη Ψωμιάδη, του Προέδρου του κόμματος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ καθηγητή του ΑΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Νίκου Βασιλειάδη, του Καθηγητή του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΑΕΙ Δημήτρη Κούβελα και του πρώην Βουλευτή Γιατρού Άρη Μουσιώνη.

Επρόκειτο ουσιαστικά, για μια σκιώδη κυβέρνηση, που με τεκμηριωμένο και σαφή τρόπο, αμφισβήτησε καίριες επιλογές του Κ. Μητσοτάκη και διατύπωσε δημόσια τη βαθιά ανησυχία των συμμετεχόντων για την «πορεία ολέθρου», που έχει δώσει στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΟΣΜΟΥ- ΖΩΗΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ενδεικτική της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου, αλλά και του ενδιαφέροντος της εκδήλωσης, ήταν το γεγονός ότι εκτός από την μεγάλη αίθουσα των ομιλιών, κατάμεστο ήταν και το living room και ο προθάλαμος του ξενοδοχείου, το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι επιλέχθηκε συμβολικά, αφού αυτός είναι ο διαχρονικός χώρος συγκεντρώσεων των Νεοδημοκρατών της συμπρωτεύουσας. Για τους ΛΟΧΑΓΟΥΣ του Καραμανλή ας μην ξεχνάμε πως ιστορικά «η νίκη ξεκινά απ’ τη Θεσσαλονίκη! Αυτό φάνηκε πως ήταν και αυτή τη φορά , το 1ο επιτυχημένο βήμα για μια νέα ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Δηλωτικό πάντως του μεγάλου ενθουσιασμού και της αποφασιστικότητας όλων για το ΝΕΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ είναι και το γεγονός πως ο κόσμος δεν έφευγε, ούτε και μετά το πέρας της συγκέντρωσης.

Ήταν δε τέτοιος ο αντίκτυπος της προαναγγελίας αυτής της συγκέντρωσης, που καλύφθηκε από σχεδόν όλα τα περιφερειακά και τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκδηλώνοντας έτσι το μεγάλο δημοσιογραφικό τους ενδιαφέρον για το κυοφορούμενο πολιτικό γεγονός!

Τέλος αξίζει να αναδειχθεί πως όλοι προέτρεπαν τους πολιτικούς να μετατρέψουν τη συνεύρεση τόσων πολλών κοινοβουλευτικών ανδρών και γυναικών σε μια νέα ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΗΣ, που θα εκφράζει τον χαμένο Πατριωτικό, Κοινωνικό και Δημοκρατικό χαρακτήρα ενός πολιτικού χώρου που τόσο λείπει σήμερα.

Οι ευχές πάντως δεν διαψεύστηκαν.

Αντίθετα μάλιστα όλοι υποσχέθηκαν πως σύντομα θα δοθεί συνέχεια στην Αθήνα με μια ακόμα εκδήλωση για την Κοινωνική Πολιτική και το Κοινωνικό Κράτος ως απάντηση στην ακρίβεια που διαλύει σήμερα ως ηλεκτροπληξία νοικοκυριά και επιχειρήσεις, όπου θα είναι καλεσμένοι και οι αποκλεισμένοι νεοδημοκράτες συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ , από το Συνέδριο του μεταλλαγμένου κόμματος Μητσοτάκη.

Άλλωστε έχει προηγηθεί η Αντι-ΔΕΘ στην Αθήνα για την οικονομία.

ΥΓ : Τα παραπάνω αποτελούν την περίληψη της σημερινής τηλεοπτικής συζήτησης που είχαν στην γνωστή εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ» Εκ μέρους του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος ο Πρόεδρος του Νίκος Νικολόπουλος και για τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ο επικεφαλής τους Νικος Καραχάλιος .

Στον επίλογο της εκπομπής έγινε η αποκάλυψη …

«Εκτός από το θέμα επί της ανελευθερίας του Τύπου, επί της ουσίας έγινε ένα ακόμη βήμα στην πορεία συγκρότησης ενός ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ που με τη σύμπραξη νέων και έμπειρων στελεχών θα κατέλθει στις εκλογές.»

Σχετικά Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=TgpozvQQFCI&t=95s

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=7FHKiN2tDvo&feature=emb_logo

loading...