Οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες θα οδηγηθούν στον αφανισμό.
Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, πνευματικής παρακμής και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν.


Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197).Για αυτό στρέφονται προς το κακό, και την ερωτική ελευθεριότητα. Ο Φρυγικός “θεός” Διόνυσος-Savazios με στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνικού έθνους και την κατάργηση του Αριστόκλειου πολιτισμού, προσφέρει απλόχερα την σεξουαλική “ελευθερία” από τα "δεσμά" του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και του Χριστιανισμού, σε όλους όσους τον πιστεύουν. Το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους.

Στα πλαίσια του Παντουρκισμού είναι γνωστές οι σχέσεις Πακιστάν και Τουρκίας σε επίπεδο κρατών. "Όσοι επιβουλεύονται το έθνος προσπαθούν να αποπνίξουν τα φιλοπάτρια αισθήματα του Ελληνικού λαού. Η ελευθερία πίστεως είναι Θεόδοτη. Συνεπώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις πολιτικές-κοινωνικές και οικονομικές πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου.

Όταν όμως πλαστογραφείται σκόπιμα η ιστορία σε εποχή υβριδικού πολέμου, και στοχοποιείται δολίως ο Ελληνισμός με στόχο τον αφανισμό του έθνους, τότε έχουμε αδίκημα εσχάτης προδοσίας. Όταν γίνεται κατάχρηση της θεοδότου ελευθερίας, δημιουργούνται σοβαρότατα ζητήματα και προβλήματα σχετικά με την εθνική-κοινωνική συνοχή, τότε τίθεται σε τεράστιο κίνδυνο η επιβίωση του έθνους. Ο ερχομός, τα θαύματα, οι διδασκαλίες, η Γέννηση, η Ανάσταση του Ιησού Χριστού, και το απόγειον του Ελληνισμού με την ανάληψη της Ρωμαϊκής εξουσίας (Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία) αποτελούν για όλους τους πιστούς, τα πιο αξιόλογα γεγονότα όλων των εποχών, στην παγκόσμια ιστορία. Δυστυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν χαίρονται, από την παρουσία και τις ευεργεσίες του Θεανθρώπου και των ενδόξων προγόνων μας. Μερικοί άνθρωποι έχουν αντίθετες απόψεις. Μισούν τον Ελληνισμό με αποτέλεσμα να μειώσουν την αξία του Χριστού, των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου-Ελένης, του Βουλγαροκτόνου, του Ηράκλειου, του Αγίου Νικηφόρου και του Ρωμαϊκού κράτους με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. .

Ο παγανισμός, η σεξουαλική διαφθορά, η αλλοίωση της Ελληνικής ιστορίας, η διακίνηση ουσιών και πορνογαφικού υλικού, η προσμονή ανύπαρκτων σωτήρων υπό την καθοδήγηση παγανιστικών-ανθελληνικών κέντρων, ασκούν ισχυρή διαλυτική-καταστροφική δράση στην Ελληνική κοινωνία και το έθνος. Οι διδαχές και οι φασιστικές-ναζιστικές τακτικές των παραγόντων της αρχαίας θρησκείας, έχουν δημιουργήσει διχαστικές τάσεις και καθεστώς τρομοκρατίας στην Ελληνική επικράτεια, μεταξύ Δωδεκαθειστών-Ισμαηλιτών και Ελλήνων-Ορθοδόξων Χριστιανών. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι περισσότερες παγανιστικές-Μωαμεθανικές ομάδες διακατέχονται από ένα απίστευτο μίσος κατά των Χριστιανών. Απαιτούν να φύγουμε στο Ισραήλ είκτε να εξοντωθούμε ως "άπιστοι" !!! Η μεγάλη εχθρότητά τους, αρχίζει από τις φρικτές και αισχρές ύβρεις κατά του Τριαδικού Θεού, της Υπεραγίας Θεοτόκου και των ιερών προσώπων της Εκκλησίας.Μέσω των παραποιημένων ιστορικών άρθρων-σχολίων και των αναφορών τους, επιχειρούν να στηρίξουν τις θέσεις τους, προκαλώντας πνευματική και ηθική σύγχυση, με στόχο την διάλυση-διάβρωση του Ελληνικού έθνους. Σε όλες τις εκφάνσεις των δραστηριοτήτων τους, διαπιστώνουμε συνεχώς το τρομερό μίσος τους ενάντια στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Οι δωδεκαθειστές εκφράζουν την βεβαιότητα ότι έχουν το “δικαίωμα” να πάρουν εκδίκηση κατά των "εγκλημάτων" εις βάρος του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και των “σφαγών που “έγιναν” εναντίον των προγόνων τους”. Εν τούτοις δολίως αποκρύπτουν την καταγωγή των προγόνων τους, την οποία μας αναφέρουν ρητώς όλοι οι μεγάλοι αρχαίοι Σοφοί και επιστήμονες.

Επίσης αναφέρουν ότι το αίμα των “άδικα δολοφονημένων Ελλήνων”, ζητά εκδίκηση από τους σημερινούς λάτρεις της αρχαίας-Ολύμπιας θρησκείας. Φυσικά δεν αναφέρουν ποιοι είναι οι πραγματικοί τους πρόγονοι, οι οποίοι δεν ήταν Έλληνες. Το υβρεολόγιο τους ξεπερνά τα όρια της αξιοπρέπειας, της ηθικής και του Ελληνικού πολιτισμού. Οι ύβρεις-συκοφαντίες τους εναντίον των Αγίων και ειδικά εις βάρος των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, του Χριστού, της Υπεραγίας Θεοτόκου και της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας είναι πρωτόγνωρες. Οι απειλές εδώ και πολλά χρόνια ξεπερνούν τα όρια της ηθικής, της λογικής, του πολιτισμού και της νομιμότητας. Ενδεικτικό είναι ότι πολλές φορές κάνουν γνωστές και χωρίς αναστολές, τις προθέσεις τους, να αναβιώσουν τους διωγμούς των πρωτοχριστιανικών αιώνων, όταν εκείνοι θα απελευθερώσουν την "σκλαβωμένη" Ελλάδα από τους Χριστιανούς-Ρωμαίους. Μεταξύ άλλων απαιτούν εδώ και τώρα την παράδοση κάθε αρχής και εξουσίας του κράτους σε εκείνους, Σύμφωνα με τους παγανιστές, μόνον οι λάτρεις των αρχαίων “θεών” είναι οι γνήσιοι Έλληνες και οι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδος. Ο νεοπαγανισμός συνεχίζει τον πανάρχαιο και παραδοσιακό ρόλο του, καθώς δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει, ως ανθελληνικός μηχανισμός, διχόνοιας, μίσους και έριδας ανάμεσα, στους Ορθόδοξους Έλληνες και όχι μόνον. Τις ίδιες φασιστικές τακτικές με τους παγανιστές ακολουθούν και οι Ισμαηλίτες που διαμένουν στην Ελληνική επικράτεια. (1)

“Όταν οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού, τότε θα αφανίσουν τους Έλληνες,θα κάψουν εκκλησίες και θα εκτελούν χριστιανούς όπως στην Αίγυπτο,Σομαλία και Πακιστάν”. Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα πιο έγκυρα ΜΜΕ της επικράτειας.

Ένα διχασμένο Ελληνικό έθνος πνευματικά-κοινωνικά, δεν διαθέτει τις απαραίτητες αντιστάσεις, δεν αντιδρά στις εξωτερικές προκλήσεις. Δέχεται ευκολότερα τα μεθοδευμένα ανθελληνικά σχέδια, από τις σχολές υβριδικού πολέμου των εχθρικών κρατών. Το φαινόμενο του παγανισμού είναι πολύ επικίνδυνο για την πνευματική, κοινωνική και εθνική μας επιβίωση-συνοχή. Αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για την πνευματική ισορροπία των πιστών, την κοινωνική και εθνική μας συνοχή, την οποία υπηρετεί εδώ και αιώνες η αρχαία Ελληνική παιδεία, και η Ορθοδοξία. Στοχεύουν και επιθυμούν, αρχικά την πνευματική άλωση της Ελλάδος. Ο φανατισμός-φασισμός των παγανιστών στις ημέρες μας, έχει φτάσει στο απόγειο του, και είναι ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο, καθώς βγήκαν και ζητούν δημοσίως στο Ελληνικό διαδίκτυο, την φυσική μας εξόντωση. Η εθνική μας ισχύ μέσα από τον Ελληνικό πολιτισμό επί των άλλων κρατών, είναι το μόνο όπλο που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν οι προαιώνιοι εχθροί μας. Για αυτό επί αιώνες οι Γερμανοί και οι Τούρκοι καταστρέφουν τα πολιτιστικά μας μνημεία. Ενδεικτικές είναι οι ενέργειες του Χαριζίτι Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ισοπεδώνει τα πάντα με τον στρατό του, στην μαρτυρική Κύπρο, στην αιματοβαμμένη Συρία, το Ιράκ, όπου υπάρχουν Ελληνικά-πολιτιστικά μνημεία.

O Ελληνικός πολιτισμός αποτελεί διαχρονικά το μεγαλύτερο και ισχυρότερο αμυντικό όπλο της Ελλάδας, ενάντια στους εκάστοτε κατακτητές.Με βάσεις την Ελληνορθόδοξη παιδεία, θα κυριαρχίσουμε στο παγκόσμιο στερέωμα, όπως έκαναν οι ένδοξοι πρόγονοι μας, την εποχή της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Η Ορθοδοξία λυτρώνει, εξευγενίζει, ισορροπεί, καλλιεργεί ηρεμεί και ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές. Δυστυχώς στον αντίποδα όλων αυτών βρίσκεται ο εθνοκτότονος παγανισμός.

Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι και κατά την σύγχρονη εποχή, οι επικεφαλείς του πιο αιμοποπτικού κράτους του πλανήτη, έχουν ως "θεό" τον εκ Φρυγίας καταστροφέα Savazio. Oι Τούρκοι λατρεύουν την σελήνη, την οποία έχουν και στην σημαία τους, ως ημισέληνο. Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο δολοφονικού κράτους της οικουμένης, το οποίο δεν έχει ιστορία παρά μόνον ποινικό μητρώο σύμφωνα με τον δάσκαλο από το Κιλκίς τον Δημήτρη Νατσιό. Μην ξεχνάμε ότι το δαιμονικό γλυπτό στο Παλαιό Φάληρο είχε τοποθετηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2017, την ημέρα που εορτάζει ο Άγιος Σάββας.

Savas στα Τούρκικα σημαίνει πόλεμος. Η ονομασία στην Τουρκική γλώσσα λέξη πόλεμος, δόθηκε προς τιμήν του κορυφαίου δαίμονα των καταστροφών και της κραιπάλης (Savazios). Αυτό το ειδικής φιλοσοφίας άγαλμα καλωσόριζε τον Χαριζίτι Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Ο δαίμονας που ονόμασαν “κόκκινο άγγελο” έχει τις εξής ονομασίες : Al – Oujah και Savazios. O Φρυγικός δαίμονας Savazios είναι ο "θεός" των αχαλίνωτων ερωτικών οργίων και των καταστροφών. Για αυτό μοιραζόταν και την διοίκηση του Φοινικικού μαντείου των Δελφών με τον έτερο δαίμονα των καταστροφών, τον Ιουδαϊκής καταγωγής "θεό" Απόλλων.

Στην μυθολογία-ιστορία αναφέρονται πολλοί χρησμοί του Φοινικικού μαντείου, για χιλιάδες-φοβερές θυσίες στους «θεούς»-δαίμονες της αρχαίας θρησκείας. Αμέτρητα ήταν τα αθώα θύματα, κυρίως αγνοί νέοι. Τα άτυχα παιδιά, θυσιάστηκαν από τους αιμοσταγείς-αλλοδαπούς ιερείς του παγανισμού, με εντολή του Δελφικού ιερού. Οι πόλεμοι των Ελλήνων κατά των βαρβάρων και οι φονικοί εμφύλιοι ήταν ο βασικός στόχος των σατανιστών ιερέων. Από κάθε πόλεμο απαιτούσαν ως θέληση των Ιουδαίων δαιμόνων Απόλλωνα και του Φρυγικού Διόνυσου την δεκάτη από τα αιματοβαμμένα λάφυρα. Χαρακτηριστικό ήταν ότι είχαν την αναίδεια και την ανεντιμότητα να ζητούν από τις πόλεις ποσοστά ακόμη και από τους Περσικούς πολέμους, κατά τους οποίους το Δελφικό ιερό, ήταν με την πλευρά των ηττημένων και ομόθρησκων Περσών, καθώς έδινε αποτρεπτικούς χρησμούς, για να μην πολεμήσουν οι Έλληνες. Επίσης οι Φοίνικες ιερείς έδιναν χρησμούς παγίδες.

Οι Έλληνες που επισκεπτόταν το Φοινικικό μαντείο, έβλεπαν κάθε φορά τα αιματοβαμμένα λάφυρα των εμφυλίων πολέμων. Το αποτέλεσμα ήταν φρικτό-οδυνηρό και δυσβάσταχτο, καθώς ενθυμούμενοι τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν, οδηγήθηκαν σε νέους εμφύλιες διαμάχες. Αρκετούς χρησμούς για τους Ελληνικούς εμφυλίους πολέμους τους είχε δώσει ο Φρυγικός "θεός" Savazios μαζί με τον Ιουδαικής καταγωγής Απόλλων. Στον δαίμονα από την Φρυγία πιστεύουν από τα πανάρχαια χρόνια και οι Ιουδαίοι. Στην Ελληνική μυθολογία-ιστορία με το όνομα Σαβάζιος είναι γνωστή μία αρχαία θεότητα. Ετυμολογικά το δεύτερο συνθετικό του ονόματος (-ζιος) προέρχεται από την ρίζα Dyeus. Aπό εκεί βγαίνουν και οι λέξεις Δίας και θεός, (Λατινικά deus). Στην κλασική Ελλάδα τον ονόμασαν Διόνυσο. Ο "θεός" Σαβάζιος είναι ο Διόνυσος (Λεξικό Σούδα). Ο Σαβάζιος αποτελεί τον βασικότερο και σημαντικότερο "θεό" του Ιουδαϊκού έθνους.

Ο βιογράφος, φιλόσοφος, ιστορικός, θεουργός και αρχιερέας του μαντείου των Δελφών Πλούταρχος γράφει στα Συμποσιακά του (ΙV 6) ,ότι οι Εβραίοι λάτρευαν τον Διόνυσο, και ότι η ημέρα των Σαββάτων ήταν εορτή του Σαβαζίου !!! Ένας μύστης- ομόθρησκος των Ιουδαίων αναφέρει την πραγματική θρησκεία των Ισραηλιτών. Διαβάστε σχετικά το αρχαίο κείμενο των Συμποσιακών (1) Η ημέρα Σάββατο και η Τουρκική λέξη Savas που σημαίνει πόλεμος, πήραν την ονομασία τους από τον Savvazio. Ο πρόεδρος της Τουρκίας πιστεύει στον Φρυγικό Δαίμονα, Σημιτικής καταγωγής Savazio-Διόνυσο, τον οποίο τιμούν κάθε χρόνο με ειδικές παγανιστικές τελετές στις 5 Δεκεμβρίου, την ημέρα εορτής του Αγίου Σάββα.Η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται από την τεράστια πολεμική σύγκρουση, καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο, σε μικρότερη μορφή στην Συρία.

Εξαιτίας της αναβίωσης, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, σε Γεωπολιτκό-Γεωστρατηγικό επίπεδο για την μοιρασιά των ενεργειακών κοιτασμάτων και τις αλλαγές των συνόρων. Η σύγκρουση των πολιτισμών ανάμεσα σε Χριστιανισμό-Ισλάμ που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι ένα αναπόφευκτο και τραγικό γεγονός. Ήδη βιώνουμε την δόμηση των αιτίων της κατάκτησης, με την μαζική εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα και την αποχριστιανοποίησή της. Ο θρησκευτικός υβριδικός πόλεμος είναι ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

Εδώ και χρόνια έχουμε την Μωαμεθανική εισβολή στον πολιτισμό, την πολιτική και τον αθλητισμό.

Σε παλαιότερες εργασίες Γεωστρατηγικής είχα αναφερθεί στις προσπάθειες Τούρκων παραγόντων, να αγοράσουν μεγάλες ποδοσφαιρικές και καλαθοσφαιρικές ομάδες. Τις αγορές μεγάλων αθλητικών σωματείων, επιθυμούσε διακαώς ο ίδιος ο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν, καθώς όποιος είναι ιδιοκτήτης μεγάλων αθλητικών σωματείων ελέγχει την Ελλάδα. Η Τουρκική εξωτερική πολιτική ασκείται μέσα από τον αθλητισμό και ειδικά από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την Ευρωλίγκα. Συνεπώς η εμπλοκή των Τουρκικών αερογραμμών στην Eυρωλίγκα ήταν μεθοδευμένη και στοχευμένη από τον Ερντογάν και το επιτελείο του. Μην ξεχνάτε ότι για πρώτη φορά κατέκτησε την Ευρωλίγκα μια Τουρκική ομάδα (Φενέρ Μπαχτσέ).

Στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου ανάμεσα σε Ευρώπη και Ισλάμ, οι Μωαμεθανοί προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς στην κατάκτηση της Ελλάδας και της Γηραιάς Αλιβιώνας. Η Αγγλία έχει γίνει Ισλαμικός παράδεισος και πολύ σημαντικό γεωπολιτικό-γεωστρατηγικό όπλο για Σαουδάραβες, Καταριανούς οικονομικούς μεγιστάνες, οι οποίοι έγιναν ιδοκτήτες Βρετανικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Δεν έχουν όρια οι φιλοδοξίες του Τούρκου προέδρου. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARISVINEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια :