Διευθυντές ΤΡΟΦΙΜΩΝ: Εμπρός στον «ΓΚΡΕΜΟ» μια παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης! Τι λένε οι Ροκφέλερ – ΒΙΝΤΕΟ

 Ετοιμάζονται τα αρπακτικά των διεθνιστών να αξιοποιήσουν την συγκυρία…

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Goya Foods, Bob Unanue, δείχνει πως τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά ή μάλλον έχουν γίνει σοβαρά από τους χειρισμούς των διεθνιστών που θέλουν να καταστρέψουν οικονομικά τον δυτικό κόσμο!

«Βρισκόμαστε εμπρός στον γκρεμό μιας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης», είπε.

Οι δηλώσεις του έρχονται μετά εκείνες του Προέδρου του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Ρατζίβ Σαχ, ο οποίος είπε ότι μια «μαζική, άμεση επισιτιστική κρίση» βρίσκεται στον ορίζοντα και θα μπορούσε να ξεκινήσει «τους επόμενους έξι μήνες».

Από την πλευρά του ο Unanue είπε στην Maria Bartiromo του Fox Business : «Οι Αμερικανοί θα πρέπει να σφίξουν τη ζώνη τους και να καταναλώνουν λιγότερο», απαντώντας στην ερώτησή της σχετικά με μια πιθανή κρίση έλλειψης τροφίμων.

Προειδοποίησε για μια ανισορροπία στην παγκόσμια παραγωγή τροφίμων, τονίζοντας ότι «οι αγρότες πληρώνουν διπλά για λίπασμα, φυτεύουν λιγότερα και οι αποδόσεις θα είναι λιγότερες».

Ο Unanue αναφέρθηκε, εν συνεχεία, «στο 30% της παγκόσμιας παραγωγής σιταριού στην Ουκρανία που παραμένει άφυτο». Είπε ότι «η παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων είναι σε πολύ στενή ισορροπία. Εάν διακόψουμε την παραγωγή τροφίμων, θα έχουμε μια επισιτιστική κρίση που θα εκτοξεύσει τις τιμές».

Η συνέντευξη του Unanue είναι ακόμα μία απόδειξη ότι το παγκόσμιο γεωργικό σύστημα καταρρέει, τα σύννεφα της καταιγίδας μαζεύονται και η διεθνιστική τάξη πραγμάτων με τις πολυεθνικές της, οι οποίες ΗΔΗ συνενώνονται σε μία τεράστια παγκόσμια ΜΗΤΡΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα έρθουν να δώσουν την «λύση», αναλαμβάνοντας τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής φαγητού, η οποία δεν θα γίνεται μέσα σε εργαστήρια.

Δείτε το βίντεο:

loading...