«Η γερμανική κυβέρνηση είναι π@@@ανα του ΝΑΤΟ»! Πολίτης στο Βερολίνο πιάνει στον ΥΠΝΟ την BILD και τα συστημικά ΜΜΕ! vid

 Οι μάχες Ρωσίας-ΝΑΤΟ στην Ουκρανία έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στην κεντρική Ευρώπη, καθώς οι πολίτες βλέπουν τον πόλεμο αργά ή γρήγορα να χτυπά και την δική  τους πόρτα, ακόμα και αν συμφωνηθεί προσωρινή ειρήνη!

Άνδρας στο Βερολίνο αντιμετώπισε τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, λέγοντας πως «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι π##@ανα του ΝΑΤΟ, το οποίο είναι μια επιθετική συμμαχία»

Τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας του Βερολίνου και τα εθνικά μέσα ενημέρωσης είχαν στηθεί γύρω από το σοβιετικό μνημείο στο Tiergarten για να τραβήξουν διαδηλώσεις, παρελάσεις και αντιδιαδηλώσεις στο πλαίσιο της Ημέρας της Νίκης, συνέβη κάτι που τουλάχιστον εξέπληξε τους δημοσιογράφους.

Ένας ηλικιωμένος κύριος τράβηξε τους δημοσιογράφους – συμπεριλαμβανομένων εκείνων της γνωστής εφημερίδας BILD – σε μια συζήτηση και τους έφερε αντιμέτωπους με γεγονότα που δεν τους άρεσε να ακούσουν.

loading...