Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΑΝΚΕΡ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 17 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ!

Η πολιτική του αμερικανομονόδρομου αποδίδει συνέπειες για την ελληνική πλευρά που την εμπλέκει σε ένα έκρυθμο διεθνές σκηνικό.

Υπερπτήσεις τούρκικων F16 στα 4χλμ από την Αλεξανδρούπολη αιχμαλωσία ελληνικών τάνκερ κι έπεται πολύ πιο δραματική συνέχεια…

Το IRGC αναφέρει ότι δύο ελληνικά πετρελαιοφόρα αιχμαλωτίστηκαν στον Περσικό Κόλπο ως απάντηση στη χθεσινή κατάσχεση ιρανικού πετρελαιοφόρου από την Ελλάδα για αμερικάνικα συμφέροντα . 

Τα δύο αιχμαλωτισμένα ελληνικά πετρελαιοφόρα συνoδεύθηκαν προς τα ιρανικά χωρικά ύδατα λίγα μίλια μακριά από τις ακτές του Περσικού Κόλπου

Το IRGC αναφέρει επίσης: Το Ιράν μπορεί να αιχμαλωτίσει 17 ελληνικά πλοία εάν η Ελλάδα για λογαριασμό και πάλι του στρατηγικού εταίρου της ΗΠΑ συνεχίσει τις καταστροφικές ενέργειες.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Fars News, από το Bandar Abbas, το Ιράν έχει κατασχέσει δύο πετρελαιοφόρα που ανήκουν στην Ελλάδα στον Περσικό Κόλπο και κατέβασε τις σημαίες τους.

Τα δύο ελληνικά δεξαμενόπλοια που κατασχέθηκαν στον Περσικό Κόλπο ονομάζονται Συνετός Πολεμιστής και Delta Poseidon/Δέλτα Ποσειδών.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...