Οκτώ λόγοι για να φύγει ΑΜΕΣΑ κι αυτή η Κυβέρνηση .Ο Μητσοτάκης είναι Αμερικανός ψυχικά και νοητικά και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ σε βάρος του Ελληνισμού , ο 1ος λόγος .

 Αμφιβάλλει κανείς;

2-Στις 17 Μαΐου 2022 στην Ουάσιγκτον παρέδωσε σε παγκόσμια θέα τα κλειδιά της Ελλάδας στις ΗΠΑ  υπό το φόβο της Τουρκίας ( έπεσε στην παγίδα ) .Στη βάση των ευρύτερων γεωπολιτικών εξελίξεων δηλαδή , έκανε τη Χώρα την επόμενη Ουκρανία . Εξέλιξη που μέρα με την ημέρα υλοποιείται .

3- Η Ελλάδα πλέον , έχει ¨εχθρούς της¨ όλους τους εχθρούς των ΗΠΑ και απέναντί της ,  όλες της Ρωσόφιλες χώρες . Η Ελληνική ναυτιλία για παράδειγμα , η μεγαλύτερη ναυτιλιακή δύναμη παγκοσμίως με στόλο 4.901 πλοία, έχει γίνει στόχος , δεν είναι πλέον ασφαλής.

4- Δεν θα διστάσει να φτάσει σε μικρής κλίμακας – αλλά πειστική – πολεμική σύρραξη με την Τουρκία ( το έδαφος προετοιμάζεται συστηματικά άλλωστε όπως καθημερινά βλέπουμε ) ώστε να δείξει πυγμή, προκειμένου να μην χάσει τις επόμενες εκλογές ( εναλλακτικό σχέδιο των ΗΠΑ ).

5- Η εκκωφαντική απουσία των ελεγκτικών μηχανισμών , δείχνει ότι είναι όμηρη του ενεργειακού Καρτέλ και του καρτέλ στην αλυσίδα τροφίμων  που έρχεται και αυτό , για να ¨πάρει¨ το μερίδιό του σε βάρος των οικονομικών του 80% των πολιτών που δεν μπορούν πλέον ούτε να αντιδράσουν και με το πρόσχημα των συνεπειών από τον Πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας.

6- Ο , με οικονομικά μέσα έλεγχος της ελευθερίας του λόγου , συνεχίζεται .Πέντε θέσεις κατρακύλησε η Ελλάδα τη χρονιά που πέρασε σε ζητήματα ελευθερίας του τύπου, όπως προκύπτει από τον δείκτη που ανακοίνωσαν για το 2021 οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα. Πλέον είναι 4η από το τέλος .

7- Έχει προκαλέσει την δυσφορία στα Σώματα Ασφαλείας ( γυρίζοντας προκλητικά την πλάτη σε κάθε οικονομική τους αξίωση ) και τη δυσφορία του Στρατεύματος πρόσφατα αφού  , σύμφωνα με την  Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ)  η κυβέρνηση όχι μόνο δεν υλοποιεί τις υποχρεώσεις της (αμοιβή για τη νυκτερινή τους εργασία, αμοιβή για την υπερωριακή τους απασχόληση, αμοιβή για την εργασία τους κατά τα Σαββατοκύριακα και αργίες, αμοιβή τους για την ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών στον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου κλπ) αλλά, αντιθέτως, τους χρεώνει έξτρα δωρεάν υπερωριακή εργασία, ενισχύοντας για μια ακόμη φορά έναν ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό, αφού τους αναθέτει τη φύλαξη των δασών για την πρόληψη έναντι πυρκαγιών.

8-Σε μια φάση που η Ευρώπη  είναι ακόμη  απροετοίμαστη για την αντιμετώπιση τραπεζικών και δημοσιοοικονομικών κρίσεων καθώς δεν διαθέτει ακόμα  το θεσμικό και νομικό πλαίσιο, τους μηχανισμούς και την εμπειρία για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους , στηρίζει τα οικονομικά των ΗΠΑ σε βάρος της , όπως αυτά ανάγονται με αφορμή τον Πόλεμο στην Ουκρανία

Ήρθε τελικά η ώρα για μια Κυβέρνηση απ΄ όλες τις Πατριωτικές συνιστώσες μαζί. Ό,τι κι αν κάνετε τούτο θα συμβεί . Απλά , καθυστερεί λίγο ώστε , να γίνει οριστικό .

Με εκτίμηση

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής ) 

loading...