Κολωνός: Πακιστανοί απήγαγαν 17χρονη Ελληνίδα – Την άρπαξαν από το δρόμο και την κρατούσαν αιχμάλωτη σε σπίτι

 Ε τους “καημένους” τους “πρόσφυγες” (αν και από το Πακιστάν δεν νοούνται πρόσφυγες…)…  Ας ελπίσουμε ότι η απαχθείσα ή/και οι γονείς της να είναι “προοδευτικών” αρχών, έτσι ώστε να συγχωρήσουν και να αμολύσουν γρήγορα τα Λαθρο-Πάκια έξω, για να προσπαθήσουν ξανά, πιο επιτυχημένα τώρα… Νεο-γραικύλε, πιο ΜΑΚΑΚΑΣ πεθαίνεις!

Κολωνός: Πακιστανοί απήγαγαν 17χρονη Ελληνίδα – Την άρπαξαν από το δρόμο και την κρατούσαν αιχμάλωτη σε σπίτι

Πώς κατάφερε να ξεφύγει η κοπέλα – Συνελήφθη ο ένας Πακιστανός

Στιγμές τρόπου πέρασε μια 17χρονη Ελληνίδα, η οποία κατήγγειλε χθες, Σάββατο, σε αστυνομικούς ότι την κρατούσαν παράνομα και με τη βία δύο Πακιστανοί σε διαμέρισμα στον Κολωνό.

Οι δύο άνδρες την απήγαγαν από το δρόμο και στη συνέχεια τη μετέφεραν σε σπίτι όπου και την κράτησαν για τέσσερις ημέρες.  Σύμφωνα με την ανήλικη, κατάφερε να ξεφύγει κλοτσώντας τον έναν από τους δύο δράστες, βγαίνοντας έξω στο δρόμο και τρέχοντας.

Για το συμβάν ενημερώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου άντρες της ομάδας «Ζ» που έκαναν περιπολία στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο Πακιστανούς σε δρόμο στον Κολωνό. Στη θέα των αστυνομικών οι ύποπτοι αντιστάθηκαν. Ο ένας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στο σημείο, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει.

Ο αστυνομικός, ωστόσο, που πάλεψε μαζί του κατάφερε να του αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένα έγγραφα με τα στοιχεία ταυτότητάς του. Έτσι, η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε και τον δεύτερο δράστη, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ο συνεργός του που δεν απέφυγε τη σύλληψη οδηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα που είναι Ελληνίδα με καταγωγή από τη Λάρισα. Σε βάρος των δύο Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης, αντίσταση και απείθεια. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν η 17χρονη εκτός από ψυχικά κακοποιήθηκε και σωματικά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η ανήλικη παραμένει σε κατάσταση σοκ. Οι αστυνομικοί περιμένουν να ηρεμήσει για να της μιλήσουν περισσότερο και να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

loading...