«ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ»: ΈΝΑ ΑΚΟΜΗ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΟ 14o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ


ΤΡΕΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΔΟΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

Εκεί στη Νέα Δημοκρατία, διάβαζε Νέα Δικτατορία, όταν θέλουν να πλασάρουν ένα καινούργιο δολωματικό σύνθημα για να τσιμπήσουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι, δεν

μπορεί παρά να έχουν στις υπηρεσίες τους έναν σατανικό συμβουλάτορα ταχυδακτυλουργό, μετρ της προπαγάνδας, ο οποίος ακολουθεί την εξής τακτική:

Πρώτα ψάχνει να βρει ποια είναι η χειρότερη επίδοση της κυβέρνησης και μετά την παρουσιάζει ως ωραιοποιημένο στόχο.

Σας να προσφέρει μουχλιασμένα καρβέλια σε κυριλέ περιτύλιγμα!

Πόσο διαβολικός εγκέφαλος πρέπει να είναι κάποιος που σερβίρει τον τετελεσμένο θάνατο ως φανταχτερή υπόσχεση ζωής!

Η εμετική κυβέρνηση (διάβαζε ανάποδα: ακυβερνησία) της Νέας Δικτατορίας ενεργεί εκ συστήματος με τους εξής υπαλλακτικούς τρόπους:

Πρώτος τρόπος

Βασανίζει τον πολίτη βουρδουλιάζοντάς τον αλύπητα με το ολοκληρωτικό μαστίγιο της προστασίας της υγείας (δεν θα ήταν άστοχο να μιλήσουμε περιπαικτικά για την μάστιγα της must-υγείας).

Δεύτερος τρόπος

Αφήνει τον πολίτη στο έλεός του, για να μαραζώνει από τις αλλεπάλληλες (τεχνητές) κρίσεις.

Τρίτος τρόπος

Οι α-κυβερνήτες συμμετέχουν σε μια θεατρική παράσταση που τιτλοφορείται πυρομανείς πυροσβέστες.

Αφού δηλαδή εφαρμόσουν την πολιτική της καμένης γης, πυρπολώντας τεράστιες εκτάσεις γης, εν συνεχεία αυτοδιαφημίζονται υποκριτικά ως σωτήρες πρόθυμοι να συμβάλουν στον μετριασμό του πόνου τους από το βίωμα της σχεδόν ολοσχερούς καταστροφής.

Φορούν την στολή του πυροσβέστη και προσποιούνται ότι χειρίζονται μια μάνικα που θα σβήσει κάποιες εστίες φωτιάς. Το νερό, όμως, από την μάνικα δεν βγαίνει με ορμή, αλλά απλώς καταβρέχει ασθενικά λίγα χορτάρια.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :