ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ 12 ΠΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ

GEWKWN :     

Από το βιβλίο των προφητειών του Α. Σαββίδη: εγκληματολόγος, ψυχολόγος, εκπαιδευτής της Αστυνομίας και συγγραφέας, έχει γράψει 70 περίπου βιβλία και εκατοντάδες επιστημονικές μελέτες, υπήρξε μέλος της ΕΟΚΑ  του 1955, ένα από τα βιβλία του με τίτλο ’’ βιβλίο των Προφητειών ‘’ το  έγραψε το 1970-72 , τον κον Ανδρέα τον γνώρισα στο σπίτι ενός γνωστού μου Ιερωμένου, πριν από πολλά χρόνια, και μας αποκάλυψε ένα καταπληκτικό γεγονός που του έχει συμβεί.

Μας είπε ότι ενώ βρισκόταν μόνος στο σπίτι του το 1970, ξαφνικά είδε έναν ( όπως λέει ) καλοκάγαθο, σεβάσμιο Γέροντα με κατάλευκη όπως το χιόνι γενειάδα .

Ο Γέροντας του είπε ‘’ όλα όσα θα σου αποκαλυφτούν είναι εκείνα που είναι γραμμένα να γίνουν. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τη ροη η το χρόνο των γεγονότων που θα ακολουθήσουν, εκτός από τον Θεό. 

1)      Το 2 το 7 και το 13 είναι αριθμοί των κλειδιών των πληγών που θα ακολουθησουν, την ημέρα 13+2 του 7ου μήνα……….. Και 13 Χ 2 χρόνια πριν λήξει ο 20ος αιώνας θα γίνει πραξικόπημα ( Κύπρο )

Σημείωση 13+2 = 15 (δεκάτη πέμπτη μέρα )      13 χ 2 χρόνια πριν λήξει ο 20ος αιώνας = 1974

ΔΗΛΑΔΗ 15/7/1974 = ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

2)      Την ημέρα 13+7 του ιδίου μήνα και 7 Χ 2 του επόμενου μήνα, του ιδίου έτους, θα γίνει εισβολή στην Κύπρο από τους άπιστους…

Σημείωση 13+7 = 20 ( εικοστή μέρα ) = 20/7/1974  πρώτη εισβολή

7 Χ 2 = 14 ( δεκάτη τετάρτη μέρα ) του επόμενου μήνα = 14/8/1974  η δεύτερη εισβολή

3)      Στην πράσινη γραμμή συρματοπλέγματα θα χωρίσουν την Κύπρο σε βόρεια και νότια, ( μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά ειπώθηκαν το 1970)   Αυτά όμως πρέπει να γίνουν διότι Ο ΘΕΟΣ είναι τρομερά θυμωμένος από την διάσπαση της αγαπημένης του εκκλησίας της Κύπρου και την απομάκρυνση πολλών Κυπρίων από τον Θεό…Τα συρματοπλέγματα θα καταρρεύσουν, αλλά η Κύπρος δε θα ελευθερωθεί ακόμη… (Σημείωση ..θα εννοεί το άνοιγμα των οδοφραγμάτων)

4)      Θα ακολουθησουν πολλά σχέδια για λύση του Κυπριακού όπως εκείνα που θα προέρχονται από τον πονηρό μεταμφιεσμένο υπό μορφή ενδιαφέροντος από σύμμαχο υπερδύναμη, της Αγγλίας, και της Τουρκίας ……

5)      Η σημερινή υπερδύναμη και η Ανατολικο-κεντρικη Ασία θα συγκλονιστούν από δυο μεγάλους σεισμούς που θα ισοπεδώσουν τα πάντα σε ακτίνα χιλιάδων χιλιομέτρων.

6)      Θα γίνει μια αλυσιδωτή σύγκρουση των 12 πλακών της Γης , ο άξονας της Γης θα μετατοπιστεί, μεγάλα τεμάχια γης θα εξαφανιστούν για πάντα, νέα γη θα εμφανιστεί σε μέρη όπου τώρα υπάρχει θάλασσα, οι άνθρωποι θα αναζητούν σπηλιές για να κρυφτούν, ενώ οι άστεγοι και οι νεκροί θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες. ( Σημείωση: η επιφάνεια της Γης συντίθεται από δώδεκα περίπου μεγάλες πλάκες)

7)      Η ΑΟΡΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΧΕΡΟΥΒΙΜ με ηγέτη τον Χρυσοσωτηρα θα βοηθήσει στην απελευθέρωση της Κύπρου και όλοι οι Κύπριοι περιλαμβανομένων των αρχιερέων και ιερέων, πρέπει να τρέξουν στην εκκλησία του Χρυσοσωτηρα κοντά στην θάλασσα της Κερύνειας και να μετανοήσουν για τις παλαιές αμαρτίες, την ανήθικη ζωή, τις αλληλοκατηγορίες, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους.

8)      ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ μην ξεχνάτε ότι αυτά τα έγραψε το 1970-72:

Α) σημείο θα είναι η εξαφάνιση από προσώπου της γης των διδύμων της σημερινής υπερδύναμης, τα δίδυμα θα κατεδαφιστούν από ισχυρότατες εκρήξεις που θα προκαλέσουν δυο ιπτάμενα αεροπλάνα και θα υπάρξει μέγας οδυρμός από την απώλεια χιλιάδων ζωών, το Αφγανιστάν και το Ιράκ θα γνωρίσουν μεγάλη καταστροφή και θα βρεθούν υπό την κατοχή ξένων στρατευμάτων για αρκετό χρόνο….

Β) σημείο, χιλιάδες νεκροί από σεισμό σε μια χώρα και τα πελώρια κύματα που θα ακολουθησουν  ( ίσως να εννοούσε το τσουναμι του 2004 όταν χάθηκαν 250.000 άνθρωποι)

Γ) σημείο, θα είναι η πλήρης ισοπέδωση μιας μεγάλης ανατολικής χώρας που συνορεύει με το Ιράκ και της βορειοδυτικής Τουρκίας με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς.

Πριν από το γεγονός αυτό το Ισραήλ θα ισοπεδώσει πολλές πόλεις του Λιβάνου και θα υπάρξουν εκατοντάδες νεκροί κυρίως πολίτες και αθώα παιδιά.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 12 ΚΑΙ Ο ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Σημείωση….. ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ η ΑΦΡΟΔΙΤΗ είναι τα θαλάσσια οικόπεδα για εξόρυξη πετρελαίου και αερίου της Κύπρου, το Λεβιάθαν είναι του Ισραήλ

loading...