ΑYΤΟΙ φέρνουν ΚΡΑΧ, όχι ο Πούτιν! Αμερικανός οικονομολόγος βγάζει στην φόρα τα ΨΕΜΑΤΑ πολιτικών και ΜΜΕ, vid

 

Οι πραγματικά ειδικοί λένε την αλήθεια για τις κυρώσεις…

Μετά τους Αμερικανικούς στρατιωτικούς που ανέδειξαν τα ψέματα της κυβέρνησης Μπάιντεν για την Ρωσία και την Ουκρανία, σειρά παίρνουν  και οι οικονομολόγοι για να ξεσκεπάσουν την οικονομική απάτη των διεθνιστών με πρόσχημα την Μόσχα.

Ο Αμερικανός οικονομολόγος, Πίτερ Σιφ, εξήγησε πώς ο πληθωρισμός και το αυξανόμενο κόστος αγαθών και υπηρεσιών στις ΗΠΑ (και ακολούθως σε όλον τον πλανήτη) ξεκίνησαν πολύ πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μιλώντας στο “The Megyn Kelly Show”, ο Schiff, ο διευθύνων σύμβουλος της EuroPacific Capital, κατέθεσε πώς η προσπάθεια της κυβέρνησης Μπάιντεν να φορτώσει τον υψηλό πληθωρισμό και το αυξανόμενο κόστος στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι στην πραγματικότητα απλώς μια κάλυψη για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ!!!

«Καταρχάς, έχουμε να κάνουμε με πολύ υψηλότερους, από το αναμενόμενο, αριθμούς πληθωρισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα, όλο το 2021, πολύ πριν ο Πούτιν εισβάλει στην Ουκρανία», είπε ο Σιφ στην παρουσιάστρια Μέγκιν Κέλι.

«Οι τιμές συνέχισαν να ανεβαίνουν μήνα με τον μήνα, περισσότερο από το αναμενόμενο, και η Fed συνέχιζε να λέει, “μην ανησυχείτε για αυτό, είναι παροδικό, θα φύγει από μόνο του”. Και στην πραγματικότητα, η Fed αναγκάστηκε τελικά να παραδεχτεί απρόθυμα ότι ο πληθωρισμός δεν ήταν παροδικός . Και όλα αυτά συνέβησαν πριν ο Πούτιν εισβάλει στην Ουκρανία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο Σιφ συνέχισε επισημαίνοντας ότι η ευθύνη για τον οικονομικό πόνο της Αμερικής βαρύνει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όχι την ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία, πόσο μάλλον όταν οι κυρώσεις του Μπάιντεν κατά της Ρωσίας επιδείνωσαν τις τιμές σε όλο τον κόσμο αντί να τιμωρήσουν τον Πούτιν.

Δείτε το βίντεο:

loading...