«Ή την ησυχία σας ή την ελευθερία σας»! Ώρα αποφάσεων στην Ελλάδα καθώς ο ΠΟΛΕΜΟΣ πλησιάζει παντού – Δείτε τι ειπώθηκε, vid

 Προβληματίστηκε αν όχι «πάγωσε» το πάνελ…

Καθώς πλέον ο πόλεμος απειλεί να γίνει καθημερινότητα σε όλον τον πλανήτη, τα τύμπανα χτυπούν και για την Ελλάδα, μιας και η Τουρκία δείχνει να θέλει να εκμεταλλευτεί την αναμπουμπούλα και ίσως να «χτυπήσει».

Η δεδομένη προοπτική γίνεται, όπως είναι κατανοητό, αντικείμενο συζήτησης σε μέσα ενημέρωσης, σχετικά με το πώς θα συμπεριφερθούν οι Έλληνες.

Στην διάρκεια εκπομπής λοιπόν, ο πολιτικός επιστήμων, Λευτέρης Κουσούλης, έθεσε το θουκιδίδειο, κατά εκείνον, ερώτημα: «Θέλετε να χάσετε την ησυχία σας ή την ελευθερία σας;;;», τονίζοντας πως ο μέσος Έλληνας σήμερα αρνείται να ξεβολευτεί σε περίπτωση πολέμου!

Το συγκεκριμένο βόλεμα ακολουθεί φυσικά και τα βήματα της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας, η οποία παραχωρεί πεδίο για να μην ξεβολευτεί η ίδια!

«Ο μέσος Έλληνας αρνείται σήμερα να σηκώσει το βάρος ενός πιθανού πολέμου», τόνισε ο κ. Κουσούλης, προβληματίζοντας, αν όχι παγώνοντας το πάνελ!

loading...