«ΡΟΥΚΕΤΑ» για τις ΗΠΑ! Το Βαθύ Κράτος χρησιμοποιεί την Ρωσία για να ΔΙΑΛΥΣΕΙ τους Αμερικανούς, vid


 Ξεσηκώνονται δημοσιογράφοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά στην Ελλάδα δεν δείχνουν το παραμικρό…

Ο αμερικανικός λαός φαίνεται να είναι εκείνος που υποφέρει περισσότερο από τις οικονομικές πολιτικές του Τζο Μπάιντεν, ενώ οι Δημοκρατικοί νομοθέτες επωφελούνται από αυτές, σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Fox News, Τάκερ Κάρλσον.


Ο Carlson εξήγησε ότι ο αμερικανικός λαός αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες από τις κυρώσεις του Μπάιντεν κατά της Ρωσίας βάσει σχεδίου.


«Ο Μπάιντεν συνεχίζει να μας λέει ότι αυτές οι ενεργειακές κυρώσεις θα συντρίψουν τον Πούτιν, αλλά δεν το έχουν κάνει. Ο Πούτιν είναι καλά. Το ρούβλι έχει σχεδόν ανακάμψει πλήρως από την ημέρα που εισέβαλε η Ρωσία», σημείωσε ο Carlson. «Εμείς στις ΗΠΑ πληρώνουμε όλο και υψηλότερες τιμές φυσικού αερίου χάρη σε αυτές τις κυρώσεις, όχι η Ρωσία».


«Έτσι, ο Μπάιντεν δεν βλάπτει τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Μπάιντεν πληγώνει τους Αμερικανούς πολίτες. Γιατί; Τι ακριβώς αφορά αυτό; Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε και να μην ξεχνάτε ποτέ είναι ότι τίποτα δεν αλλάζει μια κοινωνία πιο γρήγορα από έναν πόλεμο, ακόμα και από έναν πόλεμο σε μια άλλη χώρα», συνέχισε.


Ο Carlson εξήγησε ότι λόγω της μη δημοτικότητας των προτάσεων των διεθνιστών του Βαθέος Κράτους της Ουάσινγκτον για το Green New Deal, η αριστερόστροφη κυβέρνηση Μπάιντεν επέλεξε να ανατρέψει την δημοκρατική διαδικασία για να επιβάλει την ριζοσπαστική της ατζέντα για το κλίμα, με πρόσχημα τον COVID, και τώρα την σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας για να κλείσει την παραγωγή ενέργειας.


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :