Χαμός με Άδωνι στον Παπαδάκη: Λες «ουρανομήκεις ανοησίες» -«Δεν ανακαλώ, φύγε» (vid)

 

ΧΑΜΟΣ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο της «Αυγής», Ανδρέα Πετρόπουλο.

Το κλίμα μεταξύ τους φάνηκε με το καλημέρα, με τον υπουργό Ανάπτυξης να λέει χαριτολογώντας: «Καιρό έχω να τον συναντήσω. Μου έλειψε».

Οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν όταν ο δημοσιογράφος έθεσε κάποια ερωτήματα στον υπουργό για το θέμα της ενεργειακής κρίσης και τις ανατιμήσεις. «Οι ανατιμήσεις ξεκίνησαν πολύ πριν αρχίσει ο πόλεμος της Ουκρανίας. Ο πόλεμος δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία γι αυτό που ζει η ελληνική κοινωνίας σήμερα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τον λόγο για να απαντήσει ο δημοσιογράφος τον διέκοψε και επέμεινε αν υπάρχουν τα υπερκέρδη των εταιρειών, με τον υπουργό Ανάπτυξης να του απαντάει σε έντονο ύφος: «Κοιτάξτε κ. Πετρόπουλε, εγώ δεν σας διέκοψα καθόλου παρότι είπατε ουρανομήκεις ανοησίες. Τώρα μιλάω εγώ. Μη με ξαναδιακόψετε σας παρακαλώ πολύ, δεν θέλω να ακούσω τη φωνή σας πάνω στην δικιά μου καθόλου».

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος του ζήτησε να ανακαλέσει για την λέξη «ανοησίες» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν πάρει πίσω το ουρανομήκεις ανοησίες… Αυτά στα τρολάκια της Νέας Δημοκρατίας», με τον Γιώργο Παπαδάκη να ζητά από τον υπουργό να ανακαλέσει προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά η συζήτηση.

«Δεν παίρνω τίποτα πίσω, να φύγετε θα το αντέξω. Δεν ανασκευάζω τίποτα. Δημοκρατία έχουμε», συνέχισε ο Άδωνις Γεργιάδης, ωστόσο ο δημοσιογράφος της «Αυγής» ήταν έξαλλος και δεν τον άφηνε να μιλήσει, λέγοντας ότι θα αποχωρήσει αν δεν ανακαλέσει.

«Έλεος, δεν θέλω να ανακαλέσω. Κύριε Παπαδάκη θα φύγω εγώ τότε», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο κ.Γεωργιάδης. Η ένταση ανάμεσά τους συνεχίστηκε όταν ο υπουργός είπε στον Ανδρέα Πετρόπουλο: «Συγνώμη, ξέχασα είστε αντικειμενικός δημοσιογράφος».

«Με ειρωνεύεσαι;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον υπουργό να του απαντάει: «Πρώτα από όλα θα μου μιλάτε στον πληθυντικό. Ούτε κολλητοί είμαστε, ούτε φίλοι».

Δείτε το βίντεο από το 11ο λεπτό:

loading...