Tucker- Μετοχές Έλον Μάσκ στο τουίτερ, Ελευθερία λόγου, Απαγόρευση κι Έλεγχος γεννήσεων – ΒΙΝΤΕΟ

 Αλλαγή στον πλανήτη;;; Η «ΒΟΜΒΑ» Έλον Μασκ που έκανε ισχυρό κρότο

Δυναμική παρέμβαση στην διαδικτυακή ενημέρωση

Τι θα συμβεί στο Twitter;;; Θα φύγει από τα χέρια των διεθνιστών πολιτικών και θα περάσει σε άλλο κέντρο εξουσίας;;;

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό FOXNEWS, ο Έλον Μασκ ετοιμάζεται να το αγοράσει! Συγκεκριμένα, στις αρχές του μήνα αποκαλύφθηκε πως ο Elon Musk εξαγόρασε σχεδόν το 10% του Twitter και έγινε έτσι ο μεγαλύτερος μέτοχος του social media. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, ο Elon Musk μόλις έκανε την «καλύτερη» και την «τελευταία» προσφορά για να αγοράσει το 100% της εταιρίας.

«Επένδυσα στο Twitter καθώς πιστεύω στη δυνατότητά του να αποτελέσει την πλατφόρμα για την ελευθερία του λόγου σε όλο τον κόσμο και πιστεύω ότι η ελευθερία του λόγου είναι μια κοινωνική επιταγή για μια λειτουργική δημοκρατία. Το Twitter έχει εξαιρετικές δυνατότητες.  Θα το ξεκλειδώσω», είπε χθες ο Μασκ.

Τι θα σημάνει αυτό;;; Ελευθερία έκφρασης κατά των πολιτικών που τώρα την απαγορεύουν, προκειμένου να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να ζητήσει άλλους κυβερνώντες;;;

Αναφέρεται χαρακτηριστικά για τα μέσα κοινωνική δικτύωσης:

«Λοιπόν, αυτές δεν είναι πραγματικά εταιρείες ελεύθερης αγοράς. Θυμίζουν κατασταλτικές κυβερνήσεις! Είναι πολύ μεγάλες, είναι πολύ δυνατές για να κάνεις οτιδήποτε. Δεν μπορείς να αντισταθείς. Οπότε αν θέλεις να μιλήσεις δημόσια το 2022, πρέπει να υποταχθείς στην λογοκρισία τους.

Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν και φαίνεται να αλλάζουν γρήγορα.

Ο Έλον Μασκ που είναι ο επικεφαλής της Tesla και της Spacex, ο διάσημος δισεκατομμυριούχος, ανακοίνωσε ότι αγόρασε σχεδόν το 10% των μετοχών στο twitter. Αυτό τον κάνει μεγαλύτερο μέτοχο του twitter.

Οπότε γιατί έχει σημασία αυτό; Γιατί το twitter έχει σημασία, είτε το θέλετε είτε όχι. Το twitter δεν είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το twitter δίνει τον τόνο για όλη την κάλυψη ειδήσεων, για όλες τις πληροφορίες.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο Μusk αγόρασε μετοχές του twitter για επένδυση.

Είναι ήδη ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, δεν χρειάζεται τα χρήματα. Θα μπορούσε αυτή να είναι η πρώτη κίνηση που μετατρέπει το twitter σε πλατφόρμα για την ελευθερία του λόγου;».

Δείτε το βίντεο:

loading...