To ΣΤΑΡ κατέβασε, ο ΑΝΤ1 ανέβασε τουρκοσειρά και υπέστη… πανωλεθρία!

Η Τουρκία μέσα από τον όλεθρο του πολέμου στην Ουκρανία προσπαθεί απεγνωσμένα να ισορροπήσει ανάμεσα στην «φιλία» και την «συνεργασία» της με την Ρωσία και την απολύτως απαραίτητη για τις επεκτατικές της βλέψεις «συμμετοχή» στο ΝΑΤΟ.

Ο παράγοντας όμως που παραμένει αμετάβλητος είναι οι «αναθεωρητικοί» στόχοι της απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο:

Διατηρεί το casus belli εάν η Ελλάδα ασκήσει τα δικαihaιώματα που της παρέχει το Διεθνές Δίκαιο για την Α.Ο.Ζ.

Παραβιάζει συστηματικά τον εναέριο χώρο επάνω από κατοικημένα νησιά της Ελλάδος σαν απρόσκλητος πειρατής.

Χαράζει αυθαίρετους χάρτες δηλώνοντας κατά το δοκούν «ιδιοκτησίες» μέσα σε Ελληνικά και Κυπριακά, διεθνώς κατοχυρωμένα κυριαρχικά δικαιώματα.

Απειλεί με ωμή βία όσους τολμήσουν να τα «αμφισβητήσουν».

Αξιώνει με θολές δικαιολογίες αποστρατικοποίηση διαφόρων ελληνικών νησιών επικαλούμενη Διεθνείς Συνθήκες οι οποίες είτε δεν την αφορούν καθόλου, είτε τις παραβιάζει προκλητικά η ίδια.

Εξολόθρευσε μεθοδικά, ψυχρά και κυνικά τον Ελληνισμό Κωνσταντινούπολης, Ίμβρου και Τενέδου αλλά διαμαρτύρεται υποκριτικά για (δήθεν) «κακομεταχείριση» Ελλήνων πολιτών, μουσουλμάνων το θρήσκευμα, οι οποίοι αυξάνονται και πληθύνονται στην Ελλάδα μέσα σε καθεστώς ελευθερίας.

Εγκαταστάθηκε επί ολόκληρες δεκαετίες μέσα σε εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας επικαλούμενη δικαιώματα «επέμβασης» που αφορούσαν την προστασία της Κυπριακής Δημοκρατίας και όχι την κατάλυση της.

Πέταξε όλες τις αποφάσεις του ΟΗΕ για το Κυπριακό στον κάλαθο των άχρηστων ισχυριζόμενη προκλητικά ότι «σέβεται» το Διεθνές Δίκαιο και τον ΟΗΕ.

Διατηρεί στρατό κατοχής μέσα σε Ευρωπαϊκό και Κοινοτικό έδαφος, με ρατσιστικές πρακτικές διαχωρισμού πληθυσμών, αρνούμενη πεισματικά να σεβαστεί το Κοινοτικό κεκτημένο.

Μετέτρεψε τα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε συνεργασία με ντόπια ανδρείκελα και μαριονέτες, σε παράδεισο παράνομου τζόγου, ναρκωτικών και κάθε μορφής παρανομίας.

Μπροστά σε αυτήν την εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνει μονομερώς η Τουρκία για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα, θα περίμενε κανείς στοιχειώδη εθνική ευαισθησία από τηλεοπτικούς σταθμούς και διάφορες εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είτε είναι πολυεθνικές, είτε είναι αμιγώς ελληνικές.

Και όμως, ένας τηλεοπτικός σταθμός (ΑΝΤ1 συμφερόντων της οικογένειας Κυριακού) αποφάσισε να μεταδώσει μια καινούργια τουρκοσειρά (οι ελληνικές τηλεοπτικές παραγωγές στοιχίζουν περισσότερα χρήματα απ΄ όσο στοιχίζουν οι τζάμπα πράμα τουρκοσειρές), αλλά το τηλεοπτικό κοινό του γύρισε την πλάτη.

Στην πρεμιέρα (Κυριακή 27/3/2022, prime time), σημείωσε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό μόλις 3,5% καταλαμβάνοντας μια από τις τελευταίες θέσεις μεταξύ όλων των εκπομπών της ζώνης, την Δευτέρα 28/3/2022 κατρακύλησε ακόμα περισσότερο (2,4%), την Τρίτη 29/3/2022 και την Τετάρτη 30/3/2022 η τηλεθέαση ήταν εκεί που της άξιζε: Μεταξύ 12 εκπομπών της βραδινής ζώνης (prime time) η τουρκοσειρά ήταν στην 11η θέση, λίγο επάνω από το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» (ΕΡΤ)!

Τέλος, την Πέμπτη 31/3/2022 η τουρκοσειρά του ΑΝΤ1 σημείωσε την μεγαλύτερη «επίδοση» της: Μόλις 2,1% στο δυναμικό κοινό, με διαφημιζομένους-θύματα να πληρώνουν τριάντα πέντε διαφημιστικές σφήνες- δέκα από αυτούς μάλιστα με δύο διαφημίσεις!

Ένας άλλος τηλεοπτικός σταθμός (ΣΤΑΡ συμφερόντων οικογένειας Βαρδινογιάννη), αφού μετέδωσε 1.062 επεισόδια «ελληνικής κοπής» από το 2018 μέχρι και 1/4/2022, αποφάσισε (επιτέλους) να κατεβάσει την τουρκοσειρά Ελίφ και να την αντικαταστήσει με μια ελληνικής παραγωγής τηλεοπτική σειρά (Τρία Μίλια). Τον Μάρτιο 2022 μέσα στην τουρκοσειρά το ΣΤΑΡ μετέδωσε 366 διαφημιστικές σφήνες (ο πλήρης κατάλογος των διαφημιζομένων βρίσκεται εδώ).

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 ήδη τιμωρείται από το τηλεοπτικό κοινό για την εθνική του αναισθησία, θεωρώντας πως θα γεμίσει τα ταμεία του με χρήματα από την τζάμπα πράμα τουρκοσειρά.

Το Παρατηρητήριο Διαφημίσεων Τουρκοσειρών του ΙΗΑ θα καταγράψει όλες τις διαφημιστικές σφήνες που θα μεταδοθούν τον μήνα Απρίλιο του 2022 μέσα από την τουρκοσειρά του ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας αναλυτικά τις εταιρίες που θα θυσιάσουν τα χρήματα των πελατών τους για να στηρίξουν την μετάδοση της τουρκικής γλώσσας και της τουρκικής σημαίας μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι. Οι «επιστροφές» σε διάφορους συνεργάτες για να «φορτώσουν» με διαφημιστικά μηνύματα την τουρκοσειρά, δεν φαίνονται πλέον ικανές να επηρεάσουν σημαντικά, αφού ολοένα και περισσότεροι διαφημιζόμενοι αφυπνίζονται και προσπαθούν να προστατευτούν από τα κυκλώματα που «φορτώνουν» διαφημίσεις σε τουρκοσειρές ανεξαρτήτως τηλεθέασης.

Tο Ιnternational Hellenic Association (ακομμάτιστος, μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός) απευθύνει έκκληση προς τα στελέχη των διαφόρων εταιριών να σταματήσουν να αδιαφορούν απέναντι στις εθνικές ευαισθησίες των πελατών τους, διακόπτοντας την ενίσχυση της τουρκοσειράς του ΑΝΤ1 που μεταδίδεται στην Ελλάδα με το διαφημιστικό χρήμα των πελατών τους.

Εμείς στο ΙΗΑ δεν θα παρακολουθούμε κανένα πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 μέχρι να σταματήσει η καθημερινή μετάδοση της τουρκικής γλώσσας και η επίδειξη της τουρκικής σημαίας μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Εμείς στο ΙΗΑ θα συνεχίσουμε να μην αγοράζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πληρώνουν από την δική μας τσέπη διαφημιστικό χρήμα στην τουρκοσειρά του ΑΝΤ1.

Η μετάδοση τουρκικής γλώσσας, τουρκικής σημαίας και ύπουλης τουρκικής προπαγάνδας για τον «γενναίο Τούρκο στρατιώτη» μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι, θα σταματήσει οριστικά μόνο όταν ολοένα και περισσότεροι τηλεθεατές και καταναλωτές αρχίσουννα ευαισθητοποιούνται με πράξειςόπως η επιλογή άλλου καναλιού και η αποχή από την αγορά των προϊόντων και των υπηρεσιών που διαφημίζονται. Είναι απλό: Παίζουνε Τούρκικο; Αλλάζουμε Κανάλι!

Σημειώσεις:

[1] Εάν επιθυμείτε να διαμαρτυρηθείτε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για την μετάδοση της τουρκικής γλώσσας μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι, μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού 210 6886 100 ή να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα διαμαρτυρίας στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού μέσα από την ιστοσελίδα του στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://nkv.antenna.gr/news/contact

[2] Όλες οι εταιρίες, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που διαφημίζονται στην τουρκοσειρά του ΑΝΤ1, θα συμπεριλαμβάνονται από 1/4/2022 και κάθε μήνα σε ειδικές καταστάσεις που θα αναρτώνται στο Παρατηρητήριο Διαφημίσεων Τουρκοσειρών του ΙΗΑ.

[3]Στην καταμέτρηση των διαφημίσεων δεν συμπεριλαμβάνονται όσες διαφημίσεις περιέχουν κοινωνικά μηνύματα (Εμβολιαζόμαστε, Χαμόγελο του παιδιού, Καθαρές θάλασσες, Αδέσποτα, Missing Alert κ.ο.κ.)

[4]Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ επαναλαμβάνει κάθε μέρα μεταμεσονύχτια το όργιο της τουρκικής προπαγάνδας με τον αλά-τούρκα Νοτιοκορεάτικο «Γιατρό», αλλά μάλλον μέσα στην Ελλάδα τον βλέπουν μόνο αυτοί που τον μεταδίδουν

[5]Η επόμενη ανακοίνωση μηνός Απριλίου, θα εκδοθεί την Κυριακή 1 Μαΐου 2022.

Επιτροπή «Τουρκοσειρών» του ΙΗΑ

Περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ 2020/22

International Hellenic Association
Delaware U.S.A
www.professors-phds.com
[email protected]

loading...