ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ RUBEZHNOYE, SEVERODONETSK ΚΑΙ LISICHANSK ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ!


ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΤΑΚΤΩΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ...


 2 ΒΙΝΤΕΟ


Όπως αναφέρουν διάφορα μέσα οι ουκρανικές ορδές από τον φόβο της επικείμενης περικύκλωσης και του διαμελισμού του βόρειου τμήματος της

ομάδας Donbass εγκαταλείπουν άρον άρον το τρίγωνο της περιοχής Rubezhnoye, Severodonetsk και Lisichansk στην ενδοχώρα του Ντονμπάς που επιχειρούν να κλείσουν οι Ρώσοι. Aυτό μεταφέρει ο Ρώσος δημοσιογράφος Γιεβγκένι Ποντούμπνι. 

Επιβεβαιώνεται.Το Lugansk Inform Center ανέφερε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας εγκαταλείπουν την περιοχή Rubizhne, Severodonetsk και Lysychansk. Σύμφωνα με το πρακτορείο, φεύγουν από το «τρίγωνο» μεταξύ των πόλεων.

Το πρακτορείο Bloomberg να αναφέρει ότι σε αυτή την επιχείρηση των Ρώσων «τα ουκρανικά στρατεύματα κινδυνεύουν να περικυκλωθούν».

Αναφέρει επίσης ότι μετά την κατάληψη της Kremennaya, η Ρωσία μπορεί μπορεί να περικυκλώσει τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας στα βόρεια του Ντονμπάς. Αυτό, σύμφωνα με το Bloomberg, είναι περίπου το 40% του συνόλου της ουκρανικής δύναμης στην περιοχή.(iskra)

25.000 Ρώσοι στρατιώτες προσπαθούν να κινηθούν νότια από το Izyum σε μια προσπάθεια διττής περικύκλωσης των στρατευμάτων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς.

Σε όλη τη δυτική πλευρά, υπάρχει μια ενεργή συγκέντρωση ουκρανικών στρατευμάτων. Ίσως ήταν εδώ που έσπευσαν εκείνοι οι σχηματισμοί που έφυγαν από την περιοχή του Lysichansk και του Rubizhnoye. Ο ρώσικος στρατός απελευθέρωσε και την Rubizhnoye και ύψωσε τη σημαία.

Στην Πόπασνα οι συμμαχικές δυνάμεις εδραιώθηκαν στην περιοχή της διοίκησης της πόλης και προχωρούν αργά και με πείσμα. Η Popasnaya περνά αργά αλλά σταθερά υπό τον έλεγχο του LPR. Ουκρανοί στρατιώτες έχουν αρχίσει να παραδίδονται μαζικά. Προηγουμένως ελευθερώθηκε η Kremennaïa.ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI  BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :