Nέο θρίλερ στον Άραξο με τη σύλληψη αλλοδαπών

 Πάντως για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς οι “κακοί” Ρώσοι δεν φαίνεται να φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις μας, όλο οι “καλοί” δυτικοί ευρωπαίοι εταίροι και “σύμμαχοι” μας, Γερμανοί, Νορβηγοί, Ιταλοί, συλλαμβάνονται να φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις και αεροδρόμια μας… Όλοι τους παραδόξως αγαπούν τρελά τη φωτογράφιση και μάλιστα των στρατιωτικών εγκαταστάσεων… 

Ευρωπαίοι επίσης από ΜΚΟ έρχονται για να διευκολύνουν τον εποικισμό της Χώρας και τον εξισλαμισμό της από λαθρομετανάστες που η Τουρκία διοχετεύει σωρηδόν προς την πατρίδα μας 

Η φιλελέ κυβέρνηση και νομεκλατούρα, που τελευταία άρχισε να τυραννεί την Πατρίδα μας με τις επιλογές και αποφάσεις της, τους αφήνει ατιμώρητους διότι δεν μπορεί ψυχολογικά να αποδεχθεί ότι οι Ευρωπαίοι θα μπορούσαν να είναι κακοί… Θα πάθει ψυχικό τραλαλά, οπότε αρνείται πραγματικότητες για να κοιμάται ήσυχη τον ύπνο του μακαρίου, εις βάρος του εθνικού συμφέροντος

Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό, ψυχικό, νοητικό. Πρόκειται για μια μορφή ψυχολογικής και διανοητικής Υποτέλειας, ραγιαδισμού απέναντι στη Δύση. 

Η αποικιοποίηση μιας Χώρας ξεκινά από το επίπεδο του νου, της καρδιάς και της ψυχής και μετά βέβαια αποικιοποιείται και η ύλη, η Χώρα, ο λαός, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της…

Αυτό το έργο βλέπουμε με τωρινό Σκηνοθέτη τον φιλελέ πρωθυπουργό στο Προτεκτοράτο που το θεωρεί και φέουδο του  

———–

Nέο θρίλερ στον Άραξο με τη σύλληψη αλλοδαπών

Nέο θρίλερ με υπόθεση φωτογραφικών λήψεων από στρατιωτικές εγκαταστάσεις της περιοχής, εκτυλίχτηκε χθες το απόγευμα στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ», έξω από τις εγκαταστάσεις της 116 Π.Μ. του Αράξου, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι φωτογράφιζαν και βιντεοσκοπούσαν εγκαταστάσεις του στρατοπέδου.

Οι τρεις οδηγήθηκαν από κλιμάκιο της ΕΥΠ, στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαϊας, ενώ είχαν ενημερωθεί και ανώτατα κλιμάκια στην Αθήνα για το συγκεκριμένο περιστατικό,  δίνοντας εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις αλλοδαποί, προέβαλαν τον ισχυρισμό ότι κάνουν φωτογραφήσεις από χόμπι, σε διάφορες εγκαταστάσεις και δεν έχουν άλλα κίνητρα.

Οπως είχε αποκαλύψει η «Γ» την περασμένη Δευτέρα, ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στην Ανδραβίδα, όπου οι αρχές ασφαλείας  είχαν διαπιστώσει «ύποπτες» κινήσεις αυτοκινήτου έξω από τις εγκαταστάσεις της 117 Π.Μ., με δυο επιβαίνοντες, οι οποίοι και αυτοί  έκαναν φωτογραφικές λήψεις.

Από τον έλεγχο των στοιχείων, που έγινε από τις αρμόδιες αρχές, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί προ ημερών και στις αεροπορικές εγκαταστάσεις της Ελευσίνας, γεγονός που πολλαπλασίασε τα ερωτηματικά.

Τελικά το «μυστήριο» λύθηκε. Στο «ύποπτο» αυτοκίνητο, επέβαιναν δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Ιταλίας, οι οποίοι μάλιστα είχαν και σχετική άδεια για λήψη φωτογραφιών, στους εσωτερικούς (όμως) χώρους των εγκαταστάσεων και όχι εξωτερικά…

Το δεύτερο περιστατικό, σε λίγες ημέρες, στην ευρύτερη περιοχή και μάλιστα σε δυο αεροπορικές μονάδες μείζονος σημασίας, παρά τη μη σύλληψη των «πρωταγωνιστών», προκαλεί ερωτηματικά για τον τρόπο που χειρίζονται τα αρμόδια υπουργεία ανάλογες καταστάσεις, εγκρίνοντας αιτήματα για λήψεις φωτογραφιών και απεικόνιση των εγκαταστάσεων, σε μια κρίσιμη και ευαίσθητη περίοδο για την εθνική άμυνα της χώρας.

https://westcity.gr/2022/04/araxos-sillipseis-2/

loading...