GEWKWN: Πάρτε αυτές τις ημέρες που έρχονται τις σάρκες σας και φάτε τις…




ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ

Ουαι,ουαι, ουαι σε σας τσακάλια της Γης που δεν χορτάσατε σάρκα, το πνεύμα το κρατά Ο Κύριος, την σάρκα κάντε την ότι θέλετε, εκδηλώνω μέσα από τις φράσεις αυτές την Λύπη Του Πατέρα μας Του Υιού και των Αγίων, διότι σε λίγο δεν θα φθάνουν τα νύχια για να ξεσκίσετε το πρόσωπο σας από θλίψιν και πόνο

Ο καπνός της σάρκας, έως τον ουρανό θα φτάσει, εκείνες τις ώρες και οι πόρτες του ουρανού θα κλείσουν.       Αλλά αστραπιαία, δύναμις Του Θεού θα έλθει και όλα θα τα κάνει μετά καλά……………..

Αν έχετε καθαρή ψυχή και με την σκέπη Της Παναγίας στο κεφάλι σας, μαζί με Τον Θεον, θα τα καταφέρετε τις δύσκολες ημέρες που φέρνουν οι αντίχριστοι….

Είσαστε ( οι Παγκοσμιοποιητές)  άξιοι της καταστροφής, είσαστε οι λάτρεις του μίσους ……Ο Κύριος το πρόσωπο του αριστερά θα γυρίσει από εσάς και όχι προς τα δεξιά και θα δει την ανατολή του κόσμου που έρχεται, εσείς δε οι αμετανόητοι που δώσατε την ψυχήν σας σε χαρτιά και σίδερα ( δηλ. στο χρήμα και σε πολέμους ) καθίστε και απολαυστε την δύση σας……..Όμως ένα σας τονίζω, μακριά τα χέρια σας από τους δικούς του Κυρίου, γιατί ούτε η τρίχα της κεφαλης δεν θα πειραχθεί από εκείνους………

πάρτε αυτές τις ημέρες που έρχονται τις σάρκες σας και φάτε τις, εσείς οι αχόρταγοι στο αίμα, εσείς που από τα μάτια σας μόνον μίσος ξέρετε να βγάζετε και μόνον λίγη αγάπη, εάν βεβαίως σας έχει μείνει ( έστω και λίγη ).

Αλλοίμονο σε εσάς που δεν ( θελήσατε ) να γνωρίσετε ποτέ τον Χριστό, αλλά και όταν τον είδατε γελάσατε σαρκαστικά και ειρωνικά και είπατε ‘’ κοίταξε αυτόν τον Ιερωμένο, κοίταξε αυτόν που σκύβει καμπουριασμένος, κοίταξε αυτόν τον σαλο ‘’

Και εσείς οι ‘’ έξυπνοι ‘’ ειρωνευτήκατε Τον Κύριο, Ε! τον βρίσατε η δεν τον βρίσατε;  Τον πιστέψατε η δεν τον πιστέψατε;    Τον είδατε η δεν τον είδατε;    Τον διώξατε η δεν τον διώξατε;   Αλλά και μικρός που ήταν τον αφήσατε να πεθάνει από την πείνα και τον παρατήσατε ακόμα και στους δρόμους.   Εσείς δεν τα κάνατε όλα αυτά;  Εσείς δεν τον ονομάσατε ψεύτη;  Όταν σας έλεγε ότι πεινά;    Εσείς δεν τον κατηγορήσατε φονιά;   Ενώ δεν είχε κάνει φόνο.    Εσείς ευθύνεστε για όλα αυτά!   Αλλά πιο πολύ ευθύνεστε επειδή είσθε αμετανόητοι!

Γιατί δεν κλάψατε μαζί με τον Κύριο όταν έκλαιγε και Αυτός στους δρόμους; Γιατί δεν πονέσατε όταν πονούσε Ο Κύριος από πόνους και από σύριγγες, που του βάζατε στο χέρι;

Γιατί δεν ηλθατε μαζί με τον Κύριο να κοιμηθείτε έξω στα παγκάκια;    Τι άλλο να σας πω, γιατί έχω άλλα τόσα, αλλά προσπαθώ να συγκρατήσω την θλίψιν μου για εσάς και για την κατάντια σας   Με πιο δικαίωμα δεν ακούσατε την φωνή Του Πατέρα και Του Υιού;    Με πιο δικαίωμα δεν πιστευτε σ’ αυτόν που σας γέννησε;    Με πιο δικαίωμα κοιμηθήκατε μαζί με την αμαρτία και δεν την διώξατε από πάνω σας;    Ως κακία των κακών.    Με πιο δικαίωμα ενώ είσαστε άνθρωποι γίνατε απάνθρωποι;

Με πιο δικαίωμα δεν τηρήσατε τις εντολές του Πατέρα, τις δέκα;       Και με πιο δικαίωμα αρνείστε να ζήσετε μια Θεϊκή ζωή;  

Οι 4 Άγγελοι της Αποκαλύψεως ( κεφ.7) πήραν εντολή να φύγουν από τις 4 γωνιές της Γης και να έλθουν στα 4 άκρα του Σταυρού, που εικονίζει την Ελλάδα, στο εξής θα βλέπετε τρομερές καταστροφές έξω ( εκτός Ελληνικού χώρου ) σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, πολέμους… ‘’

παιδιά μου εδώ ( στην Ελλάδα ) θα έχετε μια ‘’ νηστεία ‘’ άγρια για 40 ημέρες.   Δεν θα βρίσκετε τίποτα! Ούτε τράπεζες θα είναι ανοικτές, ούτε καταστήματα, τίποτα, τίποτα, τίποτα,   όσοι μαθανε ( γνώριζαν ) και δεν λαβανε τα μέτρα τους αλλοίμονο τους……θα τρώνε τις σάρκες τους.

Τις ημέρες εκείνες θα πείτε ότι δεν υπάρχει ΘΕΟΣ και θα βρίζετε τον ΘΕΟ και θα βλασφημείτε, αλλά γρήγορα θα……. ΔΕΙΤΕ ότι Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Τα παιδιά του ΘΕΟΥ ( όσοι έχουν μετάνοια, εξομολόγηση, θεια κοινωνία και προσευχή ) δεν θα καταλάβουν τίποτε, θα περνά η πείνα από μπροστά τους και δεν θα τους βλέπει.

Κοιτάξτε παιδιά μου τις Γραφές, κοιτάξτε την Αποκάλυψη, εκεί θα βρείτε και ημερομηνίες.

Η θύελλα ΣΕ ΣΑΣ θα ξεσπάσει απότομα και θα τελειώσει αμέσως .

Σύντομα η Ελλάδα θα βρεθεί σε νέο μέτωπο πολέμου, δεν θα είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά αλλά απέναντι.   Θα είναι χερσαίος.  Και όταν ακούσετε αυτόν τον πόλεμο ετοιμασθείτε ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.   Σε αυτόν δεν θα αναμειχτείτε, από εκεί που δεν το υπολογίζετε θα ξεσπάσει, τότε ετοιμάστε τον κόσμο για το κακό που έρχεται.

Αλλοίμονο, Αλλοίμονο, Αλλοίμονο σε όποιον την Αγία τριάδα δεν πίστεψε και σε όποιον τον ΘΕΟΝ δεν προσκύνησε.   Αλλοίμονο, Αλλοίμονο, Αλλοίμονο σε αυτούς που δεν πιστεύουν, δεν φαντάζονται τι τους περιμένει ……..και οι πέτρες των δρόμων θα τρέμουν…..

Στην μάχη που θα δώσουν για το δικό τους είδωλο, θα τσακώνονται άθεοι οι μεν και αντίχριστοι οι δε!   Αυτές οι δύο πλευρές είναι σαν δυο ουρές φιδιού που θα δηλητηριάσουν η μια την άλλη!   Δεν θα τσακώνονται ούτε για τον ΧΡΙΣΤΟ ούτε για την Παναγία ούτε για την χώρα του φωτός ( την Ελλάδα ).  Όταν θα βλέπετε ότι θα κερδίζει ο ένας, ταυτόχρονα θα χάνει. Για αυτό θα φαγωθούν έως την τελική πτώση.

ΟΤΑΝ ……ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όπως αναστήθηκε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, αυτός θα είναι ο άνθρωπος του ΘΕΟΥ.

παιδιά μου γιατί περιμένετε να πάρουν την Θράκη;   Θράκα θα πάρουν, θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα μεγάλο κακό βορειοανατολικά!    Όχι μόνον δεν θα πάρουν την Θράκη η κάποιο άλλο , αλλά με αυτήν την πράξη θα ενώσουν όλα τα ύδατα και τα χώματα της Ελλάδος.

Μην φοβηθείτε παιδιά μου από τους σταυροφόρους τους οικονομικούς της τωρινής εποχής.   Τα άλογα τους είναι ακέφαλα, ξεκίνησαν ( αυτοί ) από την δύση για να πάνε στην δύση ( από το σκότος στο σκότος ) διότι δεν θα φτάσουν στον σκοπό που έχουν ως στόχο, για όλους εσάς παιδιά μου……………………

loading...