Αποκλειστικό σε πρώτη πανελλήνια δημοσίευση : Γνωστή Ορθόδοξη-Χριστιανική ομάδα στο Facebook προωθεί χωρίς ενδοιασμούς την διαδικτυακή πορνεία (Όλα τα στοιχεία)


 Τραγικό. Γνωστή Χριστιανική ομάδα στο Facebook με 46.900 μέλη προωθεί χωρίς να τηρεί ούτε τα προσχήματα, την διαδικτυακή πορνεία-Διονυσιακό πολιτισμό. Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις αποτελούν βαρύτατη προσβολή θρησκευτικού συναισθήματος και παράλληλα απειλούν την πνευματική υγεία των πιστών. Στην σημερινή εργασία γεωστρατηγικής θα δούμε ποιοι είναι πίσω από την  συγκεκριμένη ομάδα. Δείτε όλα τα ατράνταχτα στοιχεία στην παραπομπή ένα. (1)


Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197).

Σκοπίμως και οργανωμένα προωθούν τα Διονυσιακά αξιώματα, για να καταστήσουν έρμαιο τους Έλληνες στα ανθελληνικά σχέδια αφανισμού του έθνους.


Διαβάστε ολόκληρη την εργασία γεωστρατηγικής στο Arisvinews : Aποκλειστικό σε πρώτη πανελλήνια δημοσίευση : Γνωστή Ορθόδοξη-Χριστιανική ομάδα στο Facebook προωθεί χωρίς ενδοιασμούς την διαδικτυακή πορνεία (Όλα τα στοιχεία).

Δεν υπάρχουν σχόλια :