Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΣΑΝΓΚΑΗΣ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ

Της Λέττας Καλαμαρά *  

Όνειδος για το ανθρώπινο είδος όσα συμβαίνουν και μεταδίδονται παγκοσμίως στη Σανγκάη της Κίνας. Η κατάργηση κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος και η μετατροπή του ανθρώπου σε ζώο εκτροφείου, αλυσοδεμένο ψυχικά και σωματικά, ξεπερνάει τη φαντασία κάθε αρρωστημένου νου.

Στην Ελλάδα της παρακμής επί Κυβέρνησης Μητσοτάκη κάθε φασίστας εκστασιάζεται και υπερασπίζεται την περίπτωση της Σανγκάης και του βασανισμού ανθρώπων, ενώ ονειρεύεται μία ίδια κατάσταση για τον ελληνισμό.

Μέσα από το μανδύα του πατριωτισμού της 4ης Αυγούστου και της 21ης Απριλίου που κατέστρεψαν τον Ελληνικό Στρατό και την Δημοκρατία μεταπολιτευτικά, με αποκορύφωμα τις μέρες που ζούμε κεκαλυμμένων διώξεων του καθεστώτος Μητσοτάκη και καταστροφής της οικονομίας και κοινωνίας μας, κάθε Έλληνας φασίστας αδημονεί να ασκήσει την εξουσία του στο πρότυπο Σανγκάης επίσημα, για το “καλό” όλων μας φυσικά.

Το πρόσχημα του COVID-19 ξεθωριάζει παγκοσμίως και αποδεικνύει ίσως τον πραγματικό σκοπό του. Μέσα από μια παρωδία επιστήμης όπου ο ιός γνωρίζει εποχές και τεχνητά σύνορα Κρατών αναδεικνύονται οι εμπνευστές, οι εκτελεστές και οι φανατικοί οπαδοί ενός σχεδίου αλλαγής πολιτεύματος σε παγκόσμια βάση.

Οφείλουν όλοι να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και του βασανισμού των Ελλήνων.

Η ετυμηγορία της κάλπης θα είναι η πρώτη καταδίκη για την ανείπωτη καταστροφή των Ελλήνων, όσο μένουν εντέχνως και ύπουλα στα σπίτια μας, καταχρηστικά και εκβιαστικά για δόλιους σκοπούς.

loading...