Το ΑΚΚΕΛ καταγγέλει την καταστροφή του αγωγού άρδευσης στο Φυλάκιο από τα έργα της ΤΕΡΝΑ για την επέκταση του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ

Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ έκανε την καταστροφή που οι κάτοικοι στο Φυλάκιο Έβρου φοβόντουσαν ότι θα φέρουν οι εργασίες επέκτασης του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ. Μάλιστα στις αρχές του έτους οι κάτοικοι είχαν προσφύγει δικαστικά (με αμφιλεγόμενη νομική διαδικασία που επέλεξαν τοπικοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας) κατά της εταιρείας με ακριβώς αυτά τα επιχειρήματα: για επικείμενη καταστροφή αγωγών άρδευσης και ύδρευσης λόγω των εργασιών επέκτασης.

Το δικαστήριο πίστεψε την εταιρεία και τους μάρτυρες που παρουσίασε ότι δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει κανένας κίνδυνος, αλλά τώρα λόγω των έργων καταστράφηκε ένας αγωγός άρδευσης ο οποίος θα πάρει πολύ χρόνο για να επιδιορθωθεί και σε αυτό το χρονικό διάστημα οι αγρότες “θα πούνε το νερό νεράκι”.

Έτσι όπως πάει η κατάσταση, η εταιρεία του Γεραπετρίτη, του κολλητού του Μητσοτάκη και του Μηταράκη, θα καταστρέψει κάποιον αγωγό ύδρευσης και γύρω από την περιοχή της Ορεστιάδας θα διψάσουν κανονικότατα μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό να το βλέπουν οι διάφοροι «ψύχραιμοι και σοβαροί» υποτίθεται που κατηγορούν τους κατοίκους της περιοχής όπως και το ΑΚΚΕΛ και όλους αυτούς που μάχονται κατά της επέκτασης του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

26/4/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...