ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΣΑΝ «ΝΕΟΣ ΔΑΒΙΔ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΟΛΙΑΘ!!! ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ “ΜΕΣΣΙΑ” ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ…

Νίκη για τη Ρωσία θα είναι πλέον μόνο η κατάληψη όλης της Ουκρανίας. Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μέρος της μεγάλης εσχατολογικής μάχης.
Νέα παρέμβαση του νο 1 πολιτικού επιστήμονα και διανοουμένου της Ρωσίας

Alexandr Dugin. Σύμφωνα με αυτόν ο Ζελένσκι βρίσκεται σε παραλήρημα όπου ως Εβραίος θεωρεί τον εαυτό ως έναν «νέο Δαβίδ», που πολεμάει τον Γολιάθ. 

Παριστάνει το ”Μεσσία”! Είναι ο ίδιος που οραματίζεται να κάνει την Ουκρανία το νέο Μεγάλο Ισραήλ κατά δήλωσή του. 

Νίκη για τη Ρωσία θα είναι πλέον μόνο η κατάληψη όλης της Ουκρανίας.

Η κύρια μάχη είναι ανάμεσα στη Ρωσική Ιδέα, τον Ορθόδοξο Πολιτισμό και τον ”προοδευτικό” κόσμο του Δυτικού Αντίχριστου.Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μέρος της μεγάλης εσχατολογικής μάχης.

”Ο Ζελένσκι είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα με την ελπίδα να παρασύρει την ανθρωπότητα σε μια πυρηνική σύγκρουση. Δεν θεωρεί πλέον τον εαυτό του ως πρόεδρο της Ουκρανίας, η Ουκρανία έχει ηττηθεί. 

Νομίζω ότι πιστεύει ότι είναι ο «Αντίχριστος» ( σσ. ο Μεσσίας που αναμένουν οι Εβραίοι) Και τον τελευταίο αυτό ρόλο τον συνηθίζει όλο και περισσότερο. 

Αυτή είναι η κορύφωση της καριέρας του κλόουν, γιατί πολλοί ερευνητές υποστήριξαν ότι από τον Μεσαίωνα, η φιγούρα του διαβόλου κρυβόταν κάτω από τη μάσκα ενός γελωτοποιού.

Αλλά κάθε νέο βήμα που κάνουμε είναι γεμάτο με ευθύνη για μια ολόκληρη αλυσίδα από τα επόμενα. Μέχρι στιγμής, το επίπεδο αντιπαράθεσης μόνο κλιμακώνεται.

Ίσως υπολογίζαμε σε μια πιο συγκρατημένη αντίδραση τόσο από το Κίεβο όσο και από τη Δύση. Όπως, η Δύση επιβάλλει κυρώσεις και περιορίζεται σε αυτό, και το Κίεβο, συνειδητοποιώντας ότι χάνει, πετάει μια λευκή σημαία. Έτσι πρέπει να είναι στο πλαίσιο του ψυχρού πολιτικού ρεαλισμού.

Όλα όμως πήγαν στραβά. Η Δύση ενεργεί πιο επιθετικά από όσο μπορούσε και ο Ζελένσκι βρίσκεται σε μια περίεργη εκστατική κατάσταση που κανένα ναρκωτικό δεν μπορεί να εξηγήσει. (σσ Ως Εβραίος που οραματίζεται να κάνει την Ουκρανία το νέο Μεγάλο Ισραήλ) βλέπει τον εαυτό του ως έναν «νέο Δαβίδ», πολεμώντας με τον Γολιάθ, και έχοντας καμία πιθανότητα να κερδίσει, καλεί όλη τη δύναμη του ΝΑΤΟ να καταφέρει ένα θανάσιμο πλήγμα στην ανθρωπότητα. Αυτό δεν είναι πια πολιτική, αυτές είναι Αποκαλυπτικές ιστορίες που γίνονται πραγματικότητα.

Σήμερα φαίνεται στις αρχές μας ότι εξακολουθεί να είναι δυνατή η επιλογή μεταξύ των σεναρίων 1 (Donbass), 2 (Novorossiya) και 3 (όλη η Ουκρανία). Αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...