Μητσοτάκης: «Ο κορωνοϊός δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ»! Δείτε και ξαναδείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 Πρωτοφανής δήλωση από τον πρωθυπουργό σε ζωντανή σύνδεση την στιγμή που η προπαγάνδα για τον κορωνοϊό στα κανάλια βαράει κόκκινο και μέχρι πριν λίγο υποχρέωναν τους άνω των 60 να κάνουν υποχρεωτικό εμβόλιο για τον COVID με την υπόσχεση να επανέλθουν το Φθινόπωρο!

Χαμογελαστός ο Κυριάκος Μητσοτάκης απεφάνθη σε μια έκρηξη αναλγησίας ότι ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα!!!

Η απίστευτη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε on camera και μεταδιδόταν ζωντανά από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter, κατά τη συνάντηση που είχε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επίτροπο Εμπορίου Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο οποίος ενώ βρίσκεται στην χώρα μας διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πλατύ χαμόγελο λέει στον Ντομπρόβσκις ότι τον βλέπει να είναι σε καλή φόρμα και στη συνέχεια του μεταφέρει την εμπειρία του καθώς και ο ίδιος είχε νοσήσει.

Και εκεί τον διαβεβαιώνει ότι δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα ο κορωνοϊός και μάλιστα πως όταν είχε νοσήσει θα μπορούσε να πηγαίνει κάθε μέρα στο γραφείο του στο Μαξίμου ενώ ο Βάλντις Ντομπρόβσκις τον παρακολουθεί με εξαιρετικά επιφυλακτικό ύφος.

loading...