Η Κόλαση περιμένει τους άψογους υπηρέτες της!

 

«Ω δάσκαλε, ρωτώ, ποιος μέγας πόνος

τόσο βαριά τους κάνει να θρηνούνε;»

«Κοντολογίς σου το εξηγώ, αποκρίθη·

ελπίδα αυτοί για θάνατο δεν έχουν

και τόσο ταπεινή η τυφλή ζωή τους,

που κάθε ξένο ριζικό ζουλεύουν.

Φήμη γι’ αυτούς στον κόσμο δεν πομένει,

η δικαιοσύνη κι η σπλαχνιά τους διώχνουν·

μιλιά γι’ αυτούς· μόν’ κοίτα τους και πέρνα!»

«ΘΕΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ», «ΚΟΛΑΣΗ», DANTE ALIGHIERI, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Ητανε μια νύχτα στη Λομβαρδία όταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που μετά βίας κατάφερναν μερικά κεριά να το φωτίσουν χλωμά κι ασθενικά, η φωνή εκείνου που στεκόταν στην κορυφή του τραπεζιού έδωσε μία διαταγή που δε χωρούσε αμφισβήτηση:

«Εξοντώστε τους Ελληνες!»

Οι άντρες τριγύρω κοιτάχτηκαν αμήχανα. Ενας από αυτούς δειλά τόλμησε να ψελλίσει:

«Μα πώς να τους εξοντώσουμε Μεγαλειότατε; Εχουν δύναμη, όπλα και χρυσό. Εμείς δεν έχουμε τίποτε από αυτά…»

Ο Μεγαλειότατος Κάρολος ο «Μέγας» χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι. Δε δεχόταν αντιρρήσεις.

«Θα τους τα πάρουμε όλα! Χρυσό, πλούτη, δύναμη… Τα πάντα! Κι όταν τα πάρουμε, θα τους υποτάξουμε! Ο, τι δεν μπορούμε να κάνουμε με τη βία, θα το κάνουμε με την απάτη.»

Κάπως έτσι φαντάζομαι την αρχή της συνομωσίας της Δύσης απέναντι στην Ελλάδα, τη μαύρη εποχή του ευρωπαϊκού «μεσαίωνα». Υποθέτω ότι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, μιας και όλα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια, δείχνουν ότι αυτό ήταν εξ αρχής το σχέδιο.

Η ιστορία έδειξε ότι η ανικανότητα των ηγετών, οδήγησε την ελληνική κυριαρχία σε παρακμή. Η Δύση πλούτισε υλικά και πνευματικά από την Ελλάδα, η οποία βρέθηκε από ηγέτιδα δύναμη, ικέτης των βαρβάρων. Εκείνων που ο αιμοσταγής τους «πολιτισμός» γνώριζε μόνο την απάτη, τη βία και το πλιάτσικο. Και το πλιάτσικο που υπέστη η Ελλάδα, ήταν δυσθεώρητο.

Η Δύση πλούτισε από τα κλοπιμαία και τώρα παριστάνει την ηγέτιδα δύναμη. Κι η Ελλάδα, υποτάχθηκε στην κυριαρχία της.

Εδώ ίσως να ταίριαζε και εκείνο το απόσπασμα από το γνωστό κόμικ «Αστερίξ και Οβελίξ», το οποίο λέει:

«Ολη; Οχι όλη! Ενα μικρό χωριό εξακολουθεί ν’ αντιστέκεται στον κατακτητή».

Κι αυτό διότι μία μικρή μερίδα Ελλήνων όντως εξακολουθεί ν’ αντιστέκεται στον κατακτητή. Κι ο κατακτητής γνωρίζει πως έστω κι ένας μόνο Ελληνας να μείνει να αντιστέκεται, η κοσμοκρατορία του κινδυνεύει.

Η αέναη μάχη του Φωτός απέναντι στο Σκότος. Η Πεφωτισμένη Ελλάδα, απέναντι στην Εσκοτισμένη Δύση. Μία διαμάχη που κρατάει αιώνες και που μέχρι στιγμής έχει την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ του Σκότους.

Οταν η Δύση άρχισε να μιλάει για «Διαφωτισμό», στην πραγματικότητα εννοούσε «Σκοταδισμό». Ελαβε την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, την κακοποίησε σε βαθμό εκμαυλισμού, δημιούργησε ένα άθλιο κακέκτυπο και το παρουσίασε ως την ιερή χήνα με τα χρυσά αυγά.

Το απαράμιλλο ελληνικό κάλλος στις τέχνες και τα γράμματα, άρχισε να καταβροχθίζεται από την κακογουστιά, την κιτσαρία και την εκτρωματικότητα της Δύσης. Το υπέροχο ανθρώπινο σώμα που αναπαριστούσαν τα ελληνικά αγάλματα και οι ελληνικοί πίνακες, μετατράπηκαν σε παραμορφωμένα εκτρώματα που κάποιοι ευφάνταστα προπαγανδιστικά αποκάλεσαν «τέχνη». Η ποίηση και η λογοτεχνία, μετατράπηκαν σε αηδιαστικά περιττώματα. Κάθε μορφή αρχαίας ελληνικής τέχνης και αρχαίας ελληνικής επιστήμης, μετατράπηκε σε ύβρη απέναντι στο Δημιουργό.

Βλέπετε, η αρχαία ελληνική επιστήμη, μέσα από τις ανακαλύψεις της απεδείκνυε το Θείον σε κάθε του έκφανση. Ξεκινούσε από το γήινο για να αγγίξει το θεϊκό. Κι εκεί ακριβώς ήταν ο πλούτος της. Αντίστροφα, η δυτική «επιστήμη», από το «Διαφωτισμό» απέρριπτε το Θείον και προσπαθούσε (και προσπαθεί) πάντα ν’ αποδείξει ότι ο Θεός δεν υπάρχει και πως όλα έγιναν… τυχαία! Τη θέση του Θεού στη συνείδηση των ανθρώπων, κατέλαβαν πραξικοπηματικά «επιστήμονες» άθεοι και κενόδοξοι. Τιποτένια ανθρωπάκια με άλυτο σύνδρομο κατωτερότητας, επέβαλλαν ένα βλάσφημο θέσφατο που οδηγεί την ανθρωπότητα με μαθηματική ακρίβεια στον Καιάδα της ανυπαρξίας.

Η Δύση δημιούργησε ένα κακέκτυπο του ελληνικού πολιτισμού, το οποίο προορίζονταν ανέκαθεν στην εκδίωξη του ελληνικού μεγαλείου που την έκανε να μοιάζει με ένα συνοθύλευμα ηλιθίων πιθήκων.

Της Δύσης όμως δεν της αρκούσε να γίνει ισχυρή. Ηθελε πάση θυσία να διαλύσει το μόνο αντίπαλο που το υπέρλαμπρο Φως του θα μπορούσε να διαλύσει το Σκοτάδι της. Γιατί η Δύση φοβάται το Φως. Φοβάται ότι αυτό το Φως θ’ αποκαλύψει την απαίσια ασχήμια της. Φοβάται ότι το ελληνικό Φως θ’ αποκαλύψει το σάπιο από την πνευματική της λέπρα σώμα. Φοβάται ότι θα φανεί μπροστά σε όλη την ανθρωπότητα ο βόθρος του «πολιτισμού» της.

Στο πέρασμα των αιώνων, διαπίστωσε ότι οι Ελληνες δεν υποτάσσονται. Πάντα θα υπάρχει εκείνη η μικρή ατίθαση μερίδα που θα παραμένει Ελεύθερη πνευματικά. Κι αυτό αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τη Δύση. Αυτή η μικρή μερίδα ατίθασων Ελλήνων, είναι εκείνη που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα σε μια στιγμή. Αυτή η μικρή μερίδα ανυπότακτων Ελλήνων, έχει τη δύναμη να κρατήσει στους ώμους της ολάκερη την ανθρωπότητα, χωρίς κανέναν κόπο.

Γι’ αυτό η Δύση πέρασε στο δεύτερο μέρος του σχεδίου της που έλεγε:

«Αν δεν μπορέσουμε να υποτάξουμε τους Ελληνες, πρέπει να τους εξοντώσουμε».

Ιδρύθηκαν διάφορες οργανώσεις που ως φανερό στόχο είχαν την παγκόσμια κυριαρχία μίας μιας άξεστης και βάρβαρης ελίτ, η οποία εκπροσωπείται από κάτι ανθρωποειδή που αποκαλούνται Rothschild και Rockefeller. Αυτά τα ανθρωποειδή, έχουν στη δούλεψή τους κάτι υπανθρώπους που ακούν στα ονόματα George Soros, John Morgan, Bill Gates, Klaus Schwab και πολλά άλλα. Εκείνοι πάλι με τη σειρά τους έχουν για υποτακτικούς κάτι δίποδα που τους αποκαλούμε αρχηγούς κρατών, εφοπλιστές, δημοσιογράφους, πολιτικούς, βιομήχανους και διάφορους άλλους τίτλους. Ολο αυτό το σμάρι, το αποκαλούμε… «καλή κοινωνία», «ελίτ», «τζάκια», αλλά ποτέ αυτό που πραγματικά είναι:

Ενα τσούρμο ηλίθιοι ανθυποπίθηκοι που παριστάνουν τους κοσμοκράτορες. Δηλαδή, κάτι σαν τον «βασιλιά Τζούλιαν» στο «Μαδαγασκάρη»…

Ολοι αυτοί, έχουν έναν και μόνο στόχο: την με κάθε τρόπο εξόντωση των Ελλήνων. Να φανταστώ ότι σε κάποιους ακούγεται υπερβολικό. Σκεφτείτε μόνο ότι ο δρόμος για παγκόσμια κυριαρχία, αναγκαστικά περνάει από τους Ελληνες. Αν οι Ελληνες δεν το εγκρίνουν, παγκόσμιος κυρίαρχος καπούτ! Τέλος! Οι Ελληνες είναι το μόνο εμπόδιο στην παγκόσμια κυριαρχία που επιθυμούν. Ειδικά αυτή η μικρή ατίθαση μερίδα που εξακολουθεί ν’ αντιστέκεται στα σχέδιά τους. Κι αφού δεν μπορούν να υποτάξουν αυτήν τη μικρή μερίδα, τότε προτιμούν να την εξαφανίσουν.

Είναι γνωστό στους κύκλους της «ελίτ», ότι:

«Τα αδύνατα παρά τοις ανθρώποις, δυνατά παρά τοις Ελλησι. Τα δε αδύνατα παρά τοις Ελλησι, δυνατά παρά τω Θεώ.»

Οι Ελληνες, είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Δημιουργού και δημιουργήματος. Ο κρίκος μεταξύ Θεού και ανθρωπότητας. Οσο υπάρχουν Ελληνες, η ανθρωπότητα μπορεί να θυμάται ότι υπάρχει Θεός. Αν εκλείψουν οι Ελληνες, η ανθρωπότητα θα χάσει κάθε δεσμό με το Θεό. Ολες οι θρησκείες και όλα τα δόγματα, έχουν πλέον ως θεό τους το χρήμα. Μόνο οι Ελληνες κρατούν ακόμα την πνευματική σύνδεση μεταξύ Θεού και ανθρωπότητας. Για την ακρίβεια, η μικρή εκείνη μερίδα που λέγαμε, η οποία ακολουθεί πιστά τη ρήση του Στρατηγού Θεοδώρου Κολοκοτρώνη: «πολεμούμε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία»!

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Δύσης απέναντι στους Ελληνες, δεν είναι οι ξεπεσμένοι πολιτικοί. Αυτοί ήταν εύκολος στόχος. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν ο ξεπεσμός του κλήρου. Η αντιθεοποίηση των λειτουργών του Υψίστου! Και το βλέπουμε με σπαραγμό ψυχής σήμερα. Δίποδα με ράσο όπως ο Βαρθολομαίος, ο Ιερώνυμος, ο Χρυσόστομος και τόσοι άλλοι που προσκυνούν το χρήμα αντί για το Δημιουργό τους. Από την κεφαλή της εκκλησίας, ως τον τελευταίο παπά. Εξαιρετικά σπάνιες οι λαμπρές εξαιρέσεις, αλλά ευτυχώς υπάρχουν!

Φίλοι μου, θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλες και όλοι: Ο,τι κάνουν οι παγκοσμιοποιητές, το κάνουν με έναν και μόνο στόχο: τον αφανισμό των Ελλήνων. Οταν το συνειδητοποιήσουμε αυτό, τότε η πλάστιγγα θα γείρει οριστικά προς το μέρος μας. Κι εκείνοι, άψογοι υπηρέτες του Κακού, θα καταλήξουν να τον υπηρετούν στο βασίλειό του που τους περιμένει…

https://kanenazori.com/

loading...