Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά *  

Με κυνισμό ο “Νέρων” της Ελλάδας, ηττημένος κατά Κράτος, Κ.Μητσοτάκης περιφέρεται και προαναγγέλλει την εθνική καταστροφή εξαιτίας των εσκεμμένων και λανθασμένων επιλογών του επί 3 χρόνια. Έχοντας απολέσει τη λαϊκή εμπιστοσύνη και νομιμοποίηση εξαιτίας της πολιτικής απάτης του συνεχίζει την καταστροφή της Ελλάδας αποδίδοντάς την χωρίς ντροπή στο διεθνές περιβάλλον.

Ο Κ.Μητσοτάκης αρνήθηκε να δει τον νικητή στην παγκόσμια σκηνή και τελευταίος σε μία κατακερματισμένη Ευρώπη επιμένει να παραμένει στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Δεν παραδέχεται το τέλος του μετα-ψυχροπολεμικού κεφαλαίου της ανθρώπινης ιστορίας και ελπίζει στην εξαθλίωση και μιζέρια των Ελλήνων για να διατηρεί την εξουσία του με επιδόματα φτώχειας.

Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε κέντρο του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος με τα δίκτυα διακινητών, εκβιαστών και ξεπλύματος χρήματος υπό την ανοχή της Κυβέρνησης να αναζητούν ασφαλείς ακτές χωρίς αγωγούς για να ξεφορτώνουν ανθρώπους και προϊόντα παράνομα. Το επίπεδο διακυβέρνησης της Ελλάδας του Κ.Μητσοτάκη αποτυπώνεται στους ευρωπαϊκούς δείκτες αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα είναι μία βαλκανική αποικία, δορυφόρος της Τουρκίας και των Ούννων.

Κάθε κρατική αρχή ελέγχεται ασφυκτικά από το σκοτεινό Μαξίμου και κάθε ανεξάρτητη ελληνική φωνή διώκεται με αποκορύφωμα τις δολοφονίες, εκβιασμούς και διώξεις δημοσιογράφων. Η Ελληνική δικαιοσύνη λειτουργεί προκλητικά αργά εις βάρος του εθνικού συμφέροντος και ένα πέπλο τρομοκρατίας και συγκάλυψης σκοτεινιάζει την Ελλάδα όσο ποτέ άλλοτε από τη Χούντα Ιωαννίδη.

Η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι σου, Κυριάκο Μητσοτάκη, να την ξεπουλάς και εξευτελίζεις. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν είναι υποδουλοί σου, Κ. Μητσοτάκη. Από τον Καποδίστρια και τον Κολοκοτρώνη μέχρι τον Πλαστήρα και τον Κατούντα Έλληνες δολοφονήθηκαν, φυλακίστηκαν και προδόθηκαν για να υπάρχει Ελλάδα και θα υπάρχει Ελλάδα όσο και αν εγκάθετοι πρεσβευτές της παγκόσμιας μαφίας λυσσομανούν για να την πνίξουν.

Μία πατριωτική κίνηση αναδεικνύεται μέσα από τις στάχτες της Μεταπολίτευσης, μιας ολόκληρης εποχής που στηρίχθηκε συνειδητά στο ρουσφέτι και στο μπαξίσι, στο ξέπλυμα χρήματος, για να σιωπούν και να σφαγιάζονται σαν αμνοί οι Έλληνες σήμερα. Αυτή η πατριωτική κίνηση θα νικήσει τα κουτσαβάκια του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος που ξέπλυναν χρήμα επί δεκαετίες και τώρα υποχρεώνονται να πληρώνουν με ρούβλια για να μην τους λιντσάρει ο λαός.

Η επόμενη ημέρα είναι εδώ και δεν εκβιάζεται, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη Μαφία των Αγίων Αναργύρων που παριστάνει τους ενοικιαστές για τους οποίους κόπτεσαι. Ούτε με επενδυτές βιτρίνες που επιζητούν πολιτική νομιμοποίηση στην Ελληνική Βουλή από μία Κυβέρνηση ενάντια στο λαό και την Ελλάδα.

Η Ελλάδα θα είναι στην πλευρά των Νικητών. Ο Κ. Μητσοτάκης είναι ήδη στην πλευρά των ηττημένων και η Ιστορία θα τον δικάσει!

loading...