Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ


 Τί άλλη τρανή απόδειξη χρειαζόμαστε για το επερχόμενο τέλος της Φινλαδίας...  Οι προφητείες και η απόφαση της αυτοκτονικής χώρας να ενταχθεί στο Νάτο αποτελούν σχεδόν σιγουριά για το κοντινό της τέλος. 

Η επιβεβαίωση όμως έρχεται από την ερχόμενη συνάντηση της Φινλανδής μαριονέτας-πρωθυπουργού με τον Γκαντέμη-Μητσο-Δράκουλα...

Παρακαλώ, πατήστε και το παρακάτω βίντεο:Την Αθήνα επισκέπτεται η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν, η οποία θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πρωθυπουργών αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για την ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ με το Κρεμλίνο να έχει προειδοποιήσει την σκανδιναβική χώρα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο ηγετών στους εκπροσώπους του Τύπου.

Φινλανδία: Η απόφαση για ένταξη στο ΝΑΤΟ θα ληφθεί προσεκτικά

Η Φινλανδία θα αποφασίσει σχετικά με την αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε πρόσφατα η πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν.

«Υπάρχουν διαφορετικές προοπτικές, να υποβάλουμε αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ ή να μην υποβάλουμε και αυτό πρέπει να το αναλύσουμε πολύ προσεκτικά. Αλλά πιστεύω ότι η διαδικασία θα είναι πολύ γρήγορη, θα είναι ζήτημα εβδομάδων, όχι μηνών», είχε δηλώσει στις 13 Απριλίου η Σάνα Μαρίν κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την σουηδή ομόλογό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :