ΑΚΚΕΛ: Ρε Νεοδημοκράτες, πώς καταντήσατε Ναζιστόμουτρα; Θα παραιτηθείτε από τις τοπικές οργανώσεις;

Η κυβέρνηση της ΝΔ έφτυσε το αίμα όλων όσων πολέμησαν κατά του Ναζισμού το ’40 είτε στο Μέτωπο είτε κατά την Κατοχή, σε αυτή την Κατοχή επιβάλλοντας την παρουσία αμετανόητων Ναζί μέσα στη Βουλή.

Ο υπηρέτης του Ναζισμού, Κυριάκος Μητσοτάκης, παίζοντας τον ρόλο του Πρωθυπουργού, επέβαλε στους Έλληνες να ανεχθούν στο Κοινοβούλιο τον άλλον υπηρέτη του Ναζισμού, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, που έπαιζε τον ρόλο του Προέδρου και έφερε μαζί του ένα ναζιστόσκυλο του Αζόφ, που έπαιζε τον ρόλο Έλληνα ομογενή!!!

Αυτή η κακάσχημη Χολυγουντιανή ναζιστόπερα που παίχτηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κατέστη δυνατόν να παιχτεί, διότι ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔ το οικογενειακά διαχρονικό ναζιστοειδές, που το παίζει Πρωθυπουργός, δεν αντιμετώπισε ούτε αντιμετωπίζει καμμία αντίδραση και καμμία αμφισβήτιση. Υποτίθεται ότι υπάρχουν τοπικές οργανώσεις και τα μέλη αυτών στηρίζουν τις κομματικές ενέργειες που ο Μητσοτάκης κάνει μέσω της κυβέρνησης. Δηλαδή, για να το δούμε ψυχρά και όπως είναι στην πραγματικότητα χωρίς ωραιοποιήσεις, Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΝΔκράτης ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΖΟΦ.

Το κάθε μέλος της ΝΔ έχει προσωπική ευθύνη για τη ναζιστική χολέρα Ζελένσκι και Τάγματος Αζόφ που μόλυναν τη Βουλή. Εκτός και αν διαχωρίσουν την θέση τους εμπράκτως, είτε παραιτούμενοι από την ιδιότητα του μέλους, είτε ξεκινώντας διαδικασίες για διαγραφή του Μητσοτάκη, Δένδια και Τασούλα.

Το ουκρανικό καθεστώς, είτε τώρα με τον Ζελένσκι είτε πριν με τον Ποροσένκο είναι ακρότατα ανθελληνικό, έχοντας δολοφονήσει πολλούς Έλληνες, ενώ έχει επίσημα αρνηθεί την ύπαρξη Ελλήνων στην Ουκρανία αναγνωρίζοντας μόνο τουρκικής προέλευσης μειονότητα. Είναι το περισσότερο ακραία ανθελληνικό καθεστώς στην περιοχή, το οποίο στην πράξη έχει αποδείξει ότι έχει τυφλή τουρκική προσήλωση και προσανατολισμό. Αυτό το ανθελληνικό και άκρως ναζιστικό καθεστώς το υποστηρίζουν στην πράξη τα κομματικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, φυσικά το υποστηρίζουν και οι βουλευτές της, ακόμη και αν λένε ότι πιέζονται, εκβιάζονται, εκφοβίζονται κλπ τόσο από την κομματική ηγεσία όσο και από το εξωτερικό.

Οι παλιοί ψηφοφόροι της και όσοι δεν την έχουν απορρίψει ακόμη ως επιλογή στις εκλογές ας βλέπουν αυτές τις ναζιστικές εκφράσεις και ενέργειες για να ξέρουν ότι και αυτοί έχουν ευθύνη. Με την ανοχή τους και με την μη-αντίδρασή τους καθιστούν ευκολότερο στους γκάνγκστερς του Μητσοτακισμού και του Σημιτισμού να διατηρούν τη Ναζιστική Κατοχή που έχουν επιβάλλει στον 21ο αιώνα μέσα στην Ελλάδα.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

8/4/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

loading...