Λιακόπουλος: Με τα μυαλά που κουβαλάνε, αναπόφευκτα τα πυρηνικά πλήγματα στις ΗΠΑ, που θα γνωρίσουν την απόλυτη καταστροφή

 Τουλάχιστον αν είναι να πεθάνουμε από πόλεμο ή πείνα, να πεθάνουν μαζί μας και οι ΗΠΑ που είναι υπεύθυνες για όλα

Σε δύο παγκοσμίους πολέμους του 20ου αιώνα, οι ΗΠΑ, όπου η νέα τάξη έστησε το αρχηγείο της προστατευμένο ανάμεσα σε Ατλαντικό και Ειρηνικό ωκεανό, δεν υπέστη καμία ζημιά, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος κάηκε.

Σήμερα οι ΗΠΑ στήνουν 3ο παγκόσμιο πόλεμο, επειδή αρνούνται να δεχθούν ότι μπορεί να υπάρχει και άλλη δύναμη, όπως η Ρωσία που μπορεί να έχει πλούτο και να παίρνει και αποφάσεις.

Αυτή τη στιγμή η Ρωσία κάνει πόλεμο. Η Ουκρανία καταστράφηκε, οι χώρες του βορά είναι υποψήφιες να γίνουν στάχτη, και το ξαναμωραμένο γηροκομείο των ΗΠΑ (Biden, Pelozi, Sorros, Gates κτλ) νομίζει ότι θα την βγάλει καθαρή.

Όλοι οι λαοί του κόσμου καταστρέφονται οικονομικά και οι ρουφιάνοι των ΜΜΕ που είναι απόλυτα ένοχοι για την αδράνεια και την ύπνωση των λαών του πλανήτη κάνουν πάρτυ εις βάρος του ανθρωπίνου γένους κατατρυπώντας το με αλλεπάλληλες δόσεις εμβολίων.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Υπάρχει μια διαφορά. Οι ΗΠΑ δεν γίνεται να γελάνε ανάμεσα στους δύο ωκεανούς μακριά από τον πόλεμο.

Είναι πιθανόν, αν ο Πούτιν δεν ενεργεί σε συνεννόηση με τη νέα τάξη για να επέλθει η οικονομική καταστροφή κάθε ανθρώπου και όλα όσα γίνονται δεν είναι στημένα, να ήρθε η ώρα να γνωρίσουν οι ΗΠΑ τον όλεθρο με ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα από την Ρωσία και να μετατραπούν σε στάχτη μέσα σε μερικά λεπτά.

Το κοντινό μέλλον θα δείξει, γιατί οι εχθροί είναι τόσο ηλίθιοι που νομίζουν ότι ο Πούτιν θα τους αφήνει να χαίρονται με την καταστροφή της Ευρασίας.

Τα οχήματα της καταστροφής της σύγχρονης Βαβυλώνας λέγονται SARMAT, δεν αναχαιτίζονται αφού δεν διατηρούν σταθερή και προβλέψιμη τροχιά και κουβαλάει το καθένα 24 υπερηχητικούς πυρηνικούς ΚΙΝΖΑΛ που επίσης δεν αναχαιτίζονται και ντασφιντάνια. Ο Πούτιν έχει αρκετούς για να τους κάψει όλους και μάλιστα πολλές φορές.

https://www.el.gr/

loading...