Ούτε μεταξύ τους δεν τα "βρίσκουν"!!


 
Για πρώτη φορά τηρεί αποστάσεις απο τους Ουκρανούς το πεντάγωνο: Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε όσα έγιναν στη Μπούκα

Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Πεντάγωνο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έκαναν την επίθεση οι Ρώσοι.

Ο αμερικανικός στρατός δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ανεξάρτητα τις ουκρανικές θηριωδίες από ρωσικές δυνάμεις εναντίον αμάχων στην πόλη Μπούκα ξεκαθάρισε ανώτατος αξιωματούχος άμυνας των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

«Βλέπουμε τις ίδιες εικόνες με εσάς. Δεν έχουμε κανένα λόγο να αντικρούσουμε τους ισχυρισμούς της Ουκρανίας για αυτές τις φρικαλεότητες οι οποίες σαφώς προκαλούν ανησυχία», είπε ο αξιωματούχος ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Το Πεντάγωνο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει όσα έγιναν, αλλά δεν έχουμε λόγο να αντικρούσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς» ανέφερε.

Σημειώνεται ότι από πλευράς της η ρωσική πλευρά έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που σχετίζονται με τη δολοφονία αμάχων στην πόλη και κάνει λόγο για προβοκάτσια. Σύμφωνα με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, «τις προάλλες μια άλλη ψεύτικη επίθεση πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μπούκα στην περιοχή του Κιέβου αφότου οι Ρώσοι στρατιώτες εγκατέλειψαν την περιοχή σύμφωνα με τα σχέδια και τις συμφωνίες που επετεύχθησαν. Μια ψεύτικη επίθεση οργανώθηκε εκεί λίγες μέρες αργότερα και διακινείται σε όλα τα κανάλια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από Ουκρανούς εκπροσώπους και τους δυτικούς προστάτες τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια :