Καλά από τους πολιτικάντηδες, οι στρατιωτικοί που είναι;;

Ούτε κιχ δεν ακούγεται απο την κυβερνηση για την κατασκοπευτική πτήση πάνω από 9 νησιά

Λέξη δεν βρήκε να πει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το χθεσινό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «δημοκρατίας», που προκάλεσε σάλο.

Η εφημερίδα έφερε στο φως ντοκουμέντο που αποδεικνύει πως ένα υπερσύγχρονο τουρκικό κατασκοπευτικό πετούσε ανενόχλητο επί 4 ώρες στο Αιγαίο, καθώς, αν και καταγράφηκε από το ΓΕΕΘΑ, ουδέποτε αναχαιτίστηκε. Το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν θεώρησαν σκόπιμο να αντιδράσουν, ούτε να επιβεβαιώσουν αλλά ούτε και να διαψεύσουν το ρεπορτάζ.

Διά της σιωπής, πάντως, η κυβέρνηση επιβεβαιώνει επί της ουσίας τις αποκαλύψεις για το κατασκοπευτικό που φέρεται ότι πέταξε πάνω από συνολικά 9 ελληνικά νησιά. Σε κάθε περίπτωση, εγείρονται εύλογα ερωτήματα για τα κενά της εθνικής άμυνας της χώρας μας, με τις τουρκικές παραβιάσεις εθνικού εναέριου χώρου και εθνικών χωρικών υδάτων να συνεχίζουν ακάθεκτες.

Με βάση τα παραπάνω, οι αρμόδιοι οφείλουν να απαντήσουν εδώ και τώρα: Εχουν παύσει οι αναχαιτίσεις; Γιατί δεν απαντήσαμε στην αδιανόητη πρόκληση του «σουλτάνου»;

loading...