Ληξουριώτισσα: Το Δηλητήριο του Φιδιού στον Κορωνοϊό (Μέρος Β’)

«Μια καινούργια έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνας υπαινίσσεται ότι ερχόμαστε κοντά σε μια απάντηση` υποστηρίζεται ότι έχει να κάνει με ένα ένζυμο το οποίο βρίσκεται επίσης στο δηλητήριο της οχιάς.» […] (Τέλος του Α’ Μέρους)

https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html?fbclid=IwAR1xw1QaoMhbw5MEZbwvUXGGPUVHUNpiDyILELTC5n5oDDw0q5sR1bnyxoU

Συνέχεια:

Από το 31:30 λεπτό: (Οι μαρτυρίες ενός ερευνητή για τη σχέση του κροταλία με τους θανάτους κόβιντ, που έρχονται να υποστηρίζουν τα όσα αποκαλύπτει ο δρ. Μπράϊαν Άρδις)

«Ο Ερευνητής: Εδώ και ενάμιση χρόνο το εργαστήριό μου έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος τις δραστηριότητας στις έρευνες για τον κόβιντ»

Ο Ερευνητής λέει ότι έχει συλλέξει πάνω από εκατό δείγματα αίματος από κάποια ΜΕΘ της Νέας Υόρκης, από ασθενείς που είτε δεν είχαν κόβιντ, είτε είχαν μια ελαφριάς, μέτριας έως και βαριάς μορφής κόβιντ. Με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, που χρησιμοποίησε στο εργαστήρι του, ανακάλυψε στους ασθενείς που πέθαιναν από κόβιντ, δυο διαφορετικά σχήματα.

Ο Ερευνητής: σύμφωνα με το ένα σχήμα, τα ζωτικά όργανα έδειχναν σαν να είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα, ενώ σύμφωνα με το δεύτερο μοτίβο τα ζωτικά όργανα έδειχναν σαν να είχαν δεχτεί επίθεση από κάποιο ένζυμο.

Ο Ερευνητής είπε ότι είχε μετρήσει τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις από αυτό το ένζυμο, που είχαν ποτέ βρεθεί στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ο Ερευνητής: Η επίθεση που δέχονται τα ζωτικά όργανα από τέτοιες ποσότητες αυτού του ενζύμου δημιουργεί πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων και οδηγεί στον θάνατο.»

Οπότε, τι σχέση έχει ο κροταλίας με όλ’ αυτά;

Ο Ερευνητής: Αυτό το ένζυμο είναι μια εξανθρωπισμένη παραλλαγή εφάμιλλη του δραστικού στοιχείου του ενζύμου που βρίσκεται στο δηλητήριο του κροταλία.

Με απλούς όρους, αυτό το ένζυμο που σχετίζεται με το δηλητήριο του κροταλία και βρέθηκε στον ανθρώπινο οργανισμό, φέρεται να προκαλεί την τεράστια ζημιά και οδηγεί στους θανάτους κόβιντ.»

Μπράϊαν: Όλα τα ένζυμα που βρίσκονται σε ανεβασμένα επίπεδα στα δείγματα αίματος αυτών των ανθρώπων είναι εκείνα που βρίσκονται, φυσιολογικά, στο δηλητήριο του φιδιού` του κροταλία. Τέτοιες μεγάλες συγκεντρώσεις δεν έχουν ξαναβρεθεί ποτέ πριν στον ανθρώπινο οργανισμό. Ξέρεις πως φτάσανε εκεί; Μετά από 5 με 10 μέρες φαρμακευτικής αγωγής με το Ρεμντεσιβιρ.

Το γνωρίζαμε από το 2005` Αν εγχέεις δηλητήριο κόμπρας σε ποντίκι (όπως κάνουν με το Ρεμντεσιβίρ που το εγχέουν στις φλέβες κάποιου), προκαλείται καταιγίδα κυτοκινών (σ. μτφρ. – οξεία ανοσοποιητική υπερανταπόκριση), στα πνευμόνια όλων των ζώων.

Είμαι πεπεισμένος ότι ο κοβιντ-19 δεν είναι κάποιος ιός που προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα αλλά είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ με ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΦΙΔΙΟΥ! Και πιστεύω ότι χρησιμοποιούν τεχνητά πεπτίδια και πρωτεΐνες από δηλητήριο φιδιών χορηγώντας τα, στοχευμένα, σε συγκεκριμένα άτομα. Σχετικά με τα 19 στοιχεία που εντοπίστηκαν στο δηλητήριο της κόμπρας, το φοβερό είναι ότι αποτελούνται από ειδικές αλληλουχίες που προσβάλλουν συγκεκριμένα [ζωτικά] όργανα! Όπως το πάγκρεας στον διαβητικό, όπως η καρδιά σε καρδιοπαθή, όπως το συκώτι σε ασθενής με υπατική νόσο.

Στιού: Για περίμενε λίγο! Οπότε, εάν πεθάνω επειδή είμαι καρκινοπαθής ή από υπατική ανεπάρκεια ως ασθενής με υπατικά προβλήματα, τότε τα πραγματικά αίτια του θανάτου θα είναι μη ανιχνεύσιμα! Απροσδιόριστα! Θα δικαιολογήσουν τον κάθε θάνατο μέσω της είδη υπάρχουσας πάθησης του κάθε νοσούντα!

Μπαράϊαν: Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο από όλα τα βιολογικά όπλα που έχουν ποτέ επινοηθεί. ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΦΙΔΙΟΥ! Ξέρουμε πόσο δηλητηριώδη είναι τα φίδια` αυτό είναι το πιο δηλητηριώδες βιολογικό όπλο όλων των εποχών. Όταν πω ότι αυτό είναι το πιο κακοήθες που έχω συναντήσει στη ζωή μου… Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι το μοναδικό, επιφανέστερο σύμβολο του κακού σε όλη την χριστιανοσύνη – ποιο είναι το σύμβολό του κακού της χριστιανοσύνης; – Ο ΟΦΙΣ… Θα μπορούσες να σκεφτείς κάτι πιο κακοήθες από το να δηλητηριαστεί με δηλητήριο φιδιού ολόκληρος ο κόσμος και ακόμα περισσότερο, να εγχυθεί δηλητήριο φιδιού στις φλέβες ολονών` και έπειτα να χρησιμοποιήσουν τεχνολογία mRNA, που έχουν απομονώσει για χρόνια ολόκληρα από το δηλητήριο φιδιού, γνωρίζοντας ότι το RNA του είναι εξαιρετικά σταθερό/απαράλλακτο, πολύ πιο σταθερό από οποιοδήποτε άλλο RNA που είχαν απομονώσει από οποιοδήποτε άλλο φυσιολογικό οργανισμό εδώ και δεκαετίες;!

Το 2015 πήραν mRNA από δηλητήριο κόμπρας και κροταλία και το τύλιξαν σε νανοσωματιδιοφέρουσα υδρογέλη (δεν έχω ξανακούσει για κάτι τέτοιο αλλά έτσι είναι τα eν-φόλι@ mRNA) και το κάνανε ακόμα πιο σταθερό/απαράλλακτο. Έπειτα, γύρο από το mRNA του δηλητηρίου φιδιού μέσα την υδρογέλη, προσέθεσαν τις ονομαζόμενες dynabeads (σ. μτφρ. – ενεργοδυναμικές χάντρες) κάνοντάς το ΑΚΟΜΑ πιο σταθερό/απαράλλακτο ώστε να διαρκέσει περισσότερο, ώστε να διαχυθεί ευκολότερα εντός του οργανισμού σας.

Ξέρεις τι είναι οι ενεργοδυναμικές χάντρες; Μαγνητισμένα μέταλλα. Μεταλλικά σωματίδια! (σ. μτφρ.: εξ ου και τα φαινόμενα μαγνητισμού που παρουσιάζουν οι δέκτες της εν λόγω «ένεσης»)

[Σ. μτφρ. – Στη συνέχεια του βίντεο – δομημένο ως ντοκιμαντέρ γύρο από την συνέντευξη του δρ. Άρντις –, γίνεται μια αναφορά στην προπαγάνδα που είχε ρυθμιστεί στρατηγικά από τα κέντρα εξουσίας και… «ασφάλειας», εδώ και δεκαετίες, με σκοπό την πλύση εγκεφάλου:

«Στην αρχή του Ψυχρού Πολέμου, η CIA ξεκίνησε μια δράση όπου οι πράκτορές της διέσπειραν προπαγάνδα μέσω των μεγάλων πρακτορείων μαζικής επικοινωνίας, σε μια προσπάθεια να ελέγχουν την κοινή γνώμη. Πολύ σύντομα η CIA διεύρυνε την δράση επηρεάζοντας το περιεχόμενο των ταινιών και των τηλεοπτικών εκπομπών. Αυτή η δράση ονομάστηκε Mockingbird («Κοροϊδία»)» Στη συνέχεια παρουσιάζεται ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από επεισόδιο του 2016, ενός σήριαλ με τίτλο «Η μαύρη λίστα», που επιδεικνύει για ακόμα μια φορά το φάσμα του προγνωστικού προγραμματισμού που υφιστάμεθα μέσω των «έργων» και των «ταινιών».]

Μπάϊαν: Όταν το είδα αυτό [το επεισόδιο] ήξερα πια ότι είχα δίκιο, ήξερα ότι θα έπρεπε να το είχα καταλάβει [ήδη], διότι ήταν, για μένα, η επιβεβαίωση ότι αυτό ήταν προγραμματισμένο εδώ και καιρό μιας και το ότι αυτό [που ζούμε] είναι όλο προσχεδιασμένο το γνωρίζουμε, ούτως ή άλλως. [Στο άνω αναφερόμενο σήριαλ] Το FBI ανακαλύπτει ότι ένα πεπτίδιο που βρίσκεται στο δηλητήριο κροταλία είναι εκείνο που δηλητηρίασε τον χαρακτήρα Ρεντιγκτον [από το σήριαλ «Η μαύρη λίστα»]. Σε αυτό το σήριαλ μαθαίνεις ότι τον δηλητηρίασαν μέσω πόσης` του βάλανε το δηλητήριο μέσα στο ποτό του…

Και μετά αντιλήφτηκα κάτι: αντιλήφτηκα ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΑΥΤΟ. (Στο βίντεο δείχνουν στη συνέχεια να τοποθετείται ένα σελφ-τεστ κάτω από το νερό της βρύσης και αυτό να δείχνει ΘΕΤΙΚΟ! Στην οθόνη εμφανίζεται η παρότρυνση ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!)

Πριν από έξι μήνες είχα πει στη γυναίκα μου ότι είναι πολύ περίεργο να συναντάς, μπαίνοντας σε σελίδα του CDC (σ. μτφρ. – το αμερικανικό ΕΟΔΥ), αυτούς τους δείκτες για τα λήμματα. Υπάρχουν 400 σταθμοί ελέγχου λημμάτων σε 37 πόλεις της χώρας. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει το CDC το διάστημα Ιανουάριος-Σεπτέμβριος του 2020, σε σχέση με το νερό σε αυτές τις 37 πόλεις. Δημοσιεύουν μόνο τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με τους ελέγχους του Σεπτεμβρίου 2020. Μόλις πριν δυο εβδομάδες ανακοινώθηκε ότι εντατικοποιούνται οι έλεγχοι του νερού και περιέγραψαν δημόσια πως γίνεται αυτό: κάνοντας PCR-τεστ στα λήμματα διότι εμείς, έχοντας κολλήσει κόβιντ-19 το αποβάλλουμε στα λήμματα και έτσι κάνουμε τεστ στα απόβλητα ανακοινώνοντας μετά, σε όλη τη πόλη, ότι όταν υπάρχουν υψηλά επίπεδα sars-cov2 στο νερό, μπορούν να προειδοποιούν την συγκεκριμένη κοινότητα ότι τέσσερεις ή πέντε μέρες αργότερα θα υπάρξει μια έξαρση κοβιντ-19 σε εκείνη τη πόλη!

Στιου: Μα’ αυτό είναι κάπως ανάποδο…

Μπράϊαν: Αυτό είναι εντελώς ανάποδο! Αν τα άτομα μιας κοινότητας είχαν sars-cov2 στον οργανισμό τους, θα είχαν είδη παρουσιάσει συμπτώματα. Όταν αποβάλλουν, υποτίθεται, τον «ιό» μέσα στα λήμματα, ΔΕΝ έχεις πια συμπτώματα. Πως γνωρίζεις και έπειτα πως μπορείς να το επιβεβαιώσεις αυτό, ότι στο μέλλον, τέσσερεις-πέντε μέρες αργότερα από τα ευρήματα στα λήμματα της πόλης σου, θα υπάρξει έξαρση;;; Αυτό δεν είναι επειδή υπάρχει έξαρση σε αυτή τη πόλη! Είναι ακριβώς όπως στο σήριαλ «Η μαύρη λίστα»!

Και, για να κάνω κατανοητή την κάθε πτυχή του κόβιντ θα πω ότι κάτι πολύ χαρακτηριστικό για την προσβολή από κόβιντ είναι η μακροχρόνια απώλεια γεύσης και όσφρησης, για μήνες ίσως και χρόνια… Αυτό τι είναι πάλι;;; Δεν είχα ιδέα! (…) Οι εναλλακτικοί ιατροί ή όσοι έχουν βοηθήσει κάποιον που είχε υποστεί δάγκωμα φιδιού, ρουφώντας το δηλητηριασμένο αίμα από το σημείο δαγκώματος και μετά φτύνοντάς το, γνωρίζουν ότι θα υποστούν απώλεια γεύσης ή όσφρησης ή και τα δύο, που μπορεί να διαρκέσει 12 μήνες, ενάμιση χρόνο… Και αυτό μόνο από την στοματική έκθεση στο δηλητήριο, που είναι ακριβώς ότι συμβαίνει με το… νερό.

Το θέμα με το νερό έχει ως εξής: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΡΑΓΩΓΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. Έχουν απόλυτη αυτοπεποίθηση ότι τα πεπτίδια που έχουν επιλέξει για τον κόβιντ κυκλοφόρησαν σε όλη τη γη και τον πληθυσμό της, στοχεύοντας επιλεκτικά (όπως και το RNA των εμβ@λί@ν), ζωτικά όργανα όπως τον σπλήνα, το πάγκρεας (για τους διαβητικούς), και ότι έχει να κάνει με εγκεφαλικούς, καρδιακούς και πνευμονικούς ιστούς. Έτσι ώστε αν υπάρχει σε εξέλιξη κάποια νοσηρή διαδικασία σε ένα από αυτά τα όργανα, εκείνα θα προσβληθούν.

(Τέλος Β’ μέρους στο 44ο λεπτό, περίπου.)

Συνεχίζεται…

loading...