Οδυσσέας Τηλιγάδας

Αθήνα 24η Απριλίου 2022

Ημέρα σαν τούτη της Λαμπρής του 1980 στο χωριό μου, στην Αγία Ευθυμία (αρχαία Μυωνία) Φωκίδος και η σκέψη μου ανασύρει την συζήτηση που είχα με τον πατέρα μου, στον οποίο οφείλω τα μέγιστα, για το πώς βλέπει ο ίδιος το μέλλον της Ελλάδος: «Οδυσσέα, μου είπε, θα ρθούνε ημέρες που θα μας κυβερνάνε τα μπάσταρδα, οι άθεοι, οι σατανιστές και τα ανδρείκελα του Διεθνούς Σιωνισμού, αλλά σήμερα κάνω μια ευχή, ο Φοίνικας να αναστηθεί γιατί αλλιώς, σε πενήντα χρόνια η Ελλάδα σου θα έχει καταστραφεί και αυτό το επιδιώκουν και οι Αριστεροί και οι Δεξιοί. Αυτό είναι το σχέδιο όλων των απάτριδων που απομυζούν κάθε ίχνος ελληνισμού εκεί μέσα στον στάβλο του Αυγεία. Έχουν λυσσάξει να εξαφανίσουν τον Έλληνα από προσώπου γης. Ζηλεύουν, μέχρι θανάτου, το έθνος που πρόσφερε στην ανθρωπότητα πολιτισμό μέσα από τους γίγαντες του πνεύματός, του».  

Ο πατέρας μου, Βασιλικός στις πεποιθήσεις του, γνώριζε και ό,τι μου έχει πεί το συνάντησα στο διάβα της ζωής μου, αλλά στο άκουσμα των λόγων του εγώ πόνεσα μέχρι τα μύχια της ψυχής μου. Υπάρχει όμως µια πικρή αλήθεια. Τα χρόνια περνούσαν και τα γεγονότα δικαίωναν τα λόγια του. Και φτάσαμε στο σήμερα, ημέρα της Λαμπρής του 2022, και οδεύουμε, εν μέσω ιαχών πολέμων και πλήρους περιφρονήσεως του Ιερού Έθνους των Ελλήνων, προς την επιδιωκόμενη καταστροφή του.

Σήμερα, ημέρα της Λαμπρής, από βάθους καρδιάς, υψώνω την ίδια του πατέρα μου την ευχή: «ο Φοίνικας να αναστηθεί» και τούτη την ημέρα της Λαμπρής να είναι ημέρα χαράς γιά όλους μας και κάθε αχτίδα από το φώς της ας είναι η ελπίδα και ο οδηγός μας στην ζωή και στην πορεία του αγώνα μας υπέρ βωμών και εστιών και η πορεία αυτή ελπίζουμε να φέρει την ελευθερία της πληγωμένης πατρίδος μας. Γένοιτο!!!

Οδυσσέας Τηλιγάδας

loading...