Ληξουριώτισσα: Το Δηλητήριο Του Φιδιού Στον Κορωνϊό – Μέρος Ε’

«Στιου: Για να το σκεφτούμε λίγο αυτό… Πόσα θύματα από δαγκώματα φιδιού υπάρχουν στον κόσμο; Να πούμε 100.000 νεκρούς από δαγκώματα φιδιού; Αξίζει τον κόπο; Και όχι μόνο αυτό αλλά να χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Άμυνας και όλα τα άλλα;;;»

Μετάφραση από: https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html?fbclid=IwAR1xw1QaoMhbw5MEZbwvUXGGPUVHUNpiDyILELTC5n5oDDw0q5sR1bnyxoU

Συνέχεια από το 53:40 λεπτό, περίπου:

«Ο δόκτορ Τσαρλς Χόφε, από τον Καναδά, έπειτα από την αξιολόγηση των εμβολιασμένων ασθενών του κατάφερε να σταθμίζει ότι όλοι όσοι είχαν λάβει αυτό το εμβόλιο mRNA είχαν ανεβασμένες τις τιμές στα D-dimers (σ.μτφρ. – η συγκεκριμένη εξέταση που μετράει τα D-dimers δείχνει κατά πόσο υπάρχουν θρόμβοι στο αίμα)` είχε αποφασίσει να προτείνει αυτή την εξέταση εξ αιτίας της κόπωσης και άλλων συμπτωμάτων – τα οποία είχαν χαρακτηριστεί ως «long-covid» -, που εκδήλωναν οι ασθενείς του. Του ήρθε αυτή η φώτιση και βρήκε ότι όλοι οι ασθενείς του είχαν ανεβασμένες τις τιμές σε αυτή την εξέταση. Θέλω τώρα να διαβάσεις αυτό που δημοσιεύεται στο Medscape.com σε σχέση με τα όσα είναι οι ιατροί εκπαιδευμένοι να κοιτάξουν όταν συναντάνε ανεβασμένες τιμές στα D-dimers` διάβασε τον τίτλο και έπειτα την 5η αράδα:

Στιου: Πως ερμηνεύονται τα ανεβασμένα επίπεδα στα D-dimers;

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΦΙΔΙΟΥ

Μπράϊαν: Οπότε οι ιατροί είναι εκπαιδευμένοι να κοιτάξουν τα D-dimers γνωρίζοντας ότι είναι ένδειξη ακόμα και για δηλητηρίαση από φίδι. (…) Οπότε, είπα, αυτό βρίσκεται σίγουρα στις ενέσεις mRNA, γι’ αυτό υπάρχουν αυτά τα ευρήματα. Λένε σε αυτή τη δημοσίευση ότι τα D-dimers αντικατοπτρίζουν την ικανότητα fibrogenesis (σ. μτφρ.: «ινογένεσης», που ρυθμίζει την αποκατάσταση ιστών ` οι παρατεταμένοι τραυματισμοί ενδέχεται να αποσυντονίζουν των εν λόγω μηχανισμό ινοπλαστικής με αποτέλεσμα να προκληθεί ίνωση https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18222966/#:~:text=Fibrogenesis%20is%20a%20mechanism%20of,(ECM)%20proteins%20and%20fibrosis.), που ελέγχει την πήξη του αίματος.

Τα D-dimers εκτοξεύονται σε άτομα που δηλητηριάστηκαν με δηλητήριο φιδιού.

Η νεφρική ανεπάρκεια που προκαλείται από το Ρεμντεσιβίρ είναι το υπ’ αριθμόν ένα όργανο που στοχοποιείται από το δηλητήριο της βασιλικής κόμπρας.

Δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με την συμπτωματολογία του κόβιντ-19, με τους τραυματισμούς/παρενέργειες κατόπιν εμβολιασμού κόβιντ και με την φαρμακευτική αγωγή με το Ρεμντεσιβίρ που να μη μπορούν να συσχετιστούν, σύμφωνα με μελέτες/έρευνες, με δηλητήριο από κόμπρα, κροταλία και άλλες οχιές.

Στιου: Όταν κάποιος υφίσταται δάγκωμα από φίδι, ειδικά από κόμπρα ή κροταλία τη πρόγνωση λαμβάνει; (…) Ο ιατρός Τζον Ζελένσκι, τον οποίο εκτιμώ ιδιαιτέρως, έλεγε ότι αποδεχόμενος την ένεση κανείς έχει μέσα του μια ωρολογιακή βόμβα.

Μπράϊαν: Ναι` στον οργανισμό έχουν πλέον διεισδύσει γονίδια, γονιδιακές αλληλουχίες, πεπτίδια από δηλητήριο φιδιού και όταν η διαδικασία επαναλαμβάνεται, η νοσηρότητα αυξάνεται υπερβολικά. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν να υπάρχει το πρόγραμμα αναμνηστικών/ενισχυτικών/επικαιροποιητικών εμβολιασμών!»

Τέλος του Ε’ και τελευταίου μέρους της μετάφρασης των σημαντικότερων και ουσιαστικότερων αποσπασμάτων της πολύκροτης συνέντευξης που παραχώρησε πρόσφατα ο δρ. Μπράϊαν Άρδις στον δημοσιογράφο Στιου Πίτερς.

Τα μέρη Α’-Δ’:

https://staging.ksipnistere.com/2022/04/blog-post_251.html

https://staging.ksipnistere.com/2022/04/blog-post_732.html

https://staging.ksipnistere.com/2022/04/blog-post_944.html

https://staging.ksipnistere.com/2022/04/blog-post_712.html

loading...