ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Της Λέττας Καλαμαρά *   

Ένα μεσιτικό γραφείο σε περίοπτη θέση για την εξεύρεση επίλεκτων κατοικιών στους Αγίους Αναργύρους, ένας επώνυμος εκδοτικός οίκος για τη μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων σε δέματα βιβλίων και μία σπείρα παραγωγών εργαζόμενη σε συνθήκες απολύτου υγρασίας κατά τη διάρκεια της νύχτας συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα μαφίας που δραστηριοποιείται στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, εν γνώσει της Ελληνικής Αστυνομίας και υπό την κάλυψη των Εισαγγελικών Αρχών που νίπτουν τα χείρας τους επιμελώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ! Τα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά για την κατάληψη της Ελλάδας από το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα, τη δραστηριοποίησή του στους Αγίους Αναργύρους υπό το φερετζέ του πατριωτισμού και τον ευνουχισμό και υπόταξη των κρατικών αρχών με κάθε τρόπο.

Αν αυτό δεν είναι κρατική Μαφία Μητσοτάκη, τότε τι είναι σε ένα ξεπουλημένο Κράτος που όλοι υποτάσσονται σαν γιουσουφάκια και σιωπούν ως πένητες θέσεων εξουσίας και χρήματος στους Ούνους, Γερμανούς και Τούρκους για την παράδοση των πάντων, ιερών βωμών και εστιών. Η σπείρα περιφέρεται από οικία σε οικία εντός των Αγίων Αναργύρων προσποιούμενη τη φιλήσυχη οικογένεια και συστημένη οδεύει σε οικίες αξιόλογων Ελλήνων προς εκβιασμό. Μέσα από τον τραμπουκισμό γειτόνων εκτελεί εντολές εξουδετέρωσης κάθε ΕΛΛΗΝΑ και ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ που υπερασπίζεται τη χώρα του και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Ο μεσίτης αναλαμβάνει τις μεταφορές και τον έλεγχο της αγοράς για οικείες διαφυγής και νέα θύματα, προσποιούμενος τον ανήξερο εγγυητή, όταν και αν η Ελληνική Δικαιοσύνη αναγκαστεί να λειτουργήσει. Ο Εκδότης – Βιβλιοπώλης παραλαμβάνει τα δέματα στον πάτο των σακουλών με αρωματικά ρούχα από πάνω στις πρώτες πρωινές ώρες όταν η πόλη και η Ελληνική Αστυνομία κοιμούνται. Η εργασία ολονυχτίς λαμβάνει χώρα για την απόκρυψη των οσμών και της επεξεργασίας και παράδοσης των δεμάτων των βιβλίων με τις κομμένες σελίδες. Τα πλυντήρια ρούχων δουλεύουν όλο το 24ωρο και το ηλεκτρικό σίδερο παράγει τους απαραίτητους υδρατμούς ολονυχτίς για τη δημιουργία των καταλλήλων συνθηκών. Καμία άλλη κατανάλωση ενέργειας δεν γίνεται για να μην αποκαλυφθεί η φάμπρικα των ουσιών και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Δεν υπάρχουν τηλέφωνα, δεν υπάρχουν φορολογικές δηλώσεις, δεν υπάρχουν αυτοκίνητα παρά μόνο σκότος, τραμπουκισμός, εκφοβισμός και υγρασία υπό την προστασία των κρατικών αρχών και κρατικής μαφίας.

Η δημοσιογραφία, η εθνική άμυνα απειλούνται αλλά η κρατική εντολή Μητσοτάκη και πραιτοριανών Μαξίμου είναι σιωπή και κάλυψη για την εξουδετέρωση κάθε αντίστασης Έλληνα στον ενταφιασμό της Ελλάδας και στον 21ο αιώνα. Πόσο ραγιάδες είναι τελικά οι προσκυνημένοι Έλληνες; Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα εκείνοι οι λίγοι υπέροχοι που αντιστέκονται στους αιώνες και έτσι υπάρχει ακόμα το ελληνικό πνεύμα στην Οικουμένη.

Για αυτούς αξίζει να ζεις και να αγωνίζεσαι μέχρι τέλους. Κάποτε θα ξυπνήσει και ο Εισαγγελέας, θα λειτουργήσει η Ελληνική Αστυνομία, θα ζωντανέψει η Εθνική Άμυνα και θα αποκαλύψει η Δημοσιογραφία. Τότε θα υπάρξει ΕΛΛΑΔΑ, τότε θα υπάρξει ΚΟΣΜΟΣ, τόσο θα υπάρξει ΖΩΗ.

Μέχρι τότε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ στη Δερβενακίων των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ. Εκεί που φωλιάζει το φίδι των Τούρκων και ετοιμάζεται να δαγκώσει τον ΕΛΛΗΝΑ Αξιωματικό και την ΕΛΛΗΝΙΔΑ Δημοσιογράφο μάταια. Ο Θεός της Ελλάδας θα λιώσει το κεφάλι του φιδιού γιατί η ΕΛΛΑΔΑ μας προορίζεται να ζήσει, θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει.

Για την Ελληνική Κυβέρνηση, την Ελληνική Αστυνομία, τον Ελληνικό Στρατό και την Ελληνική Εισαγγελία δυστυχώς απογοήτευση σε όσους ηγούνται σκύβουν το κεφάλι και κλείνουν τα μάτια και καμουφλάρουν τις παράνομες ενέργειες πίσω από δήθεν αστικές υποθέσεις πολιτών, που τους αφήνουν απροστάτευτους. Δεν αξίζουν να βρίσκονται στη θέση τους και δεν τιμούν τα γαλόνια τους για τα οποία κάποιοι έχυσαν το αίμα τους για να τα έχουν αυτοί τσάμπα. Τσάμπα και η καθυστέρηση στις κρίσεις, τσάμπα τα ειδεχθή εγκλήματα, τσάμπα η πλαστή επικαιρότητα.

Θα πολεμήσουμε μόνοι και θα κερδίσουμε για να υπάρξει μία άλλη Ελλάδα για την επόμενη γενιά, η αληθινή Ελλάδα με ελεύθερους και δημιουργικούς Έλληνες που τρομάζει τους Ούνους και τους άλλους λαούς της Ευρώπης που απομυζούν κάθε ίχνος ελληνισμού.

loading...